Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Gratis Pengiriman Amérika Serikat

pikeun sagalana urang ngajual!

Pangiriman dunya

ngan ukur 2-6 dinten

5-taun jaminan

& 2 taun pikeun LX1

Obrolan langsung

8 am-3pm Wétan Sen-Jum

Colourist propésional Ollie Kenchington ngécéskeun mangpaat lampu simulasi D65 simulasi akurat ti MediaLight

Tingali kumaha ulasan nyarios

"[MediaLight] damel langkung saé tibatan naon waé anu ditawarkeun persaingan ayeuna."

Ben Patterson, TechHive.com

"Pamustunganana, MediaLight Mk2 Flex panginten anu paling saderhana, murah sareng pangénggalna anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun bioskop bumi anjeun."


Steve Withers AVForums.com

"Simpé, éta MediaLight Mk2 Flex ngalakukeun padamelan persis sakumaha anu dicarioskeunana. Kuring ngukur kinerja kalayan CalMAN sareng spéktrométer i1Pro2, sareng éta leres ku titik bodas D65 sareng ngagaduhan réspon spéktral anu paling lega lampu naon waé anu ku kuring diukur nepi ka ayeuna."

Chris Heinonen, Teater Imah Rujukan

Sistem cahaya Medialight Flex Mk2 Bias (mangrupikeun dolar paling gampang $ 60 dugi ka $ 100 kuring tiasa nyarankeun yén anjeun nyéépkeun kanggo bioskop bumi anjeun, utamina upami anjeun parantos nyéépkeun waktos pikeun ngalibrasi tampilan anjeun. Disarankeun pisan!

Indiana Lang, Rahasia Teater Bumi & Kasatiaan Luhur

Kumaha cara nyetél pencahayaan bias ku cara anu bener

Standar industri dina cahaya bias

Kualitas Rujukan

Unggal MediaLight sareng LX1 simulasi strip cahaya D65 bias, bohlam atanapi luminaire diwangun pikeun akurasi salami umur produk. Colorists, calibrator, pencinta bioskop bumi, fotografer, fasilitas pasca produksi, sareng ahli pencitraan médis sadunya ngajantenkeun mérek MediaLight kalayan kualitas rujukan sareng kinerja

Lampu henteu akurat = gambar anu teu akurat

Lampu henteu akurat = gambar anu teu akurat

Anjeun leres-leres ngalibrasi tampilan anjeun, janten naha anjeun "henteu calibrasi" ku cahayana anu teu akurat?

MediaLight dikembangkeun ku Scenic Labs, penerbit Spear & Munsil Benchmark. Kami sadar yén teu aya anu ngadamel lampu bias anu santun anu mampu sareng anu nawiskeun CRI anu tinggi sareng CCT anu akurat (suhu warna anu aya hubunganana) anu diperyogikeun ku para ahli warna sareng hobi bioskop bumi luhur.

Candak serius ngeunaan lampu bias
Sadayana anu anjeun peryogikeun dina kotak

Sadayana anu anjeun peryogikeun dina kotak

Penting pikeun kami pikeun ngajantenkeun The MediaLight sakumaha akurat-gancang pikeun propésional bari cekap gampang pikeun konsumén bumi masang dina TV na.

Anjeun teu kedah alat naon waé. Teu aya anu kedah di solder, teu aya kabel anu tiasa dipotong, sareng teu aya anu tiasa ngagaleuh. (Dimmer pilihan WiFi MagicHome WiFi sayogi, tapi henteu diperyogikeun nganggo MediaLight).

● strip cahaya CRI tinggi sareng Super-Tinggi CRI (≥98-99 Ra, gumantung kana modélna)

● USB AC Adapter (pareum tina port USB dina tampilan anjeun atanapi TV). Eclipse kalebet perpanjangan USB 4ft

● 5V inframerah PWM dimmer, cocog sareng kadali jauh universal, sasak IR sareng blasters

● Infrared Remote control (cocog sareng jarak jauh universal sapertos Harmony) kanggo sadayana tapi modél monitor komputer Mk2 Eclipse, anu kalebet dimmer salain

Tinjauan Lampu Bias MediaLight Anyar

Sababaraha klien parantos muji kami kumaha hébatna kamarna, sareng MediaLight mangrupikeun bagian ageung tina éta.

Tandaan W.

Produk unggulan. Palayanan pelanggan luar biasa. Kusabab ukuran TV, kuring kedah ngantosan 2 putra abdi sumping ka bumi salami Paskah narik TV tina témbok témbok teras ngagolérkeun kana ranjang. Nalika kuring gaduh patarosan, dukungan MediaLight ngabantosan kuring pikeun Paskah pikeun ngalaksanakeunana. Pamasangan éta gampang. Lampu didahar tina port USB. Lampu hurung sareng pareum ku TV sareng mareuman TV. Teuteup hébat.

Richard S.

Sadayana ngeunaan produk Medialight kasohor. Aranjeunna ngagaduhan produk anu saé, anu raoseun kualitas super tinggi, suhu cahayana hébat, kabel sareng saklarna saé pisan, sareng alat jarak jauh tiasa leres pisan pikeun nyetél kacaangan. Kuring moal mésér lampu bias anu sanés pikeun aplikasi naon waé.

Justin S.

Ngadaptarkeun pembaruan MediaLight sareng LX1 kami

Kami henteu kantos ngintun email, tapi éta henteu hartosna urang moal!