×
Skip to eusi

Gratis Pengiriman AS pikeun pesenan langkung ti $50

ISF-Diuji

& Certified

5-Taun Rek
& 2-Taun pikeun LX1

Obrolan otomatis

Rojongan 24 / 7

Tumbak & Munsil Ultra HD Patokan (2023)

Alat tés tampilan definitif
Pesen ayeuna
Lampu Bias MediaLight

Warna ribbit. Akurasi riveting.

Kami ngagaduhan alat pikeun ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun tampilan anjeun
Meunang MediaLight Mk2 Kéngingkeun Spears & Munsil Ultra HD
MediaLight Mk2 Flex CRI 98 6500K Bodas Bias Lighting - Bias Lighting.com ku MediaLight Bias Lighting

"Pilihan Éditor: "Pamulihan pangbasajanna, paling murah sareng pangsaéna anu anjeun tiasa ngadamel kana setélan bioskop bumi anjeun. 10 tina 10"

Sistem Pencahayaan MediaLight Mk2 Bias mangrupikeun terobosan dina pencahayaan bioskop bioskop profesional sareng padumukan anu akurat anu saleresna bakal ngajantenkeun TV anjeun langkung saé tanpa ngarugikeun akurasi gambar. Ayeuna, éta sanés ngan ukur hype - éta standar industri. Tingali naha The MediaLight nembé dilélér AVForum's Editor's Choice Award sareng 10 tina 10 skor tinjauan!

Mésér ayeuna

Colourist propésional Ollie Kenchington ngécéskeun mangpaat lampu simulasi D65 simulasi akurat ti MediaLight

Tingali kumaha ulasan nyarios

"[MediaLight] damel langkung saé tibatan naon waé anu ditawarkeun persaingan ayeuna."

Ben Patterson, TechHive.com

"Pamustunganana, MediaLight Mk2 Flex panginten anu paling saderhana, murah sareng pangénggalna anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun bioskop bumi anjeun."

Steve Withers AVForums.com

"Simpé, éta MediaLight Mk2 Flex ngalakukeun padamelan persis sakumaha anu dicarioskeunana. Kuring ngukur kinerja kalayan CalMAN sareng spéktrométer i1Pro2, sareng éta leres ku titik bodas D65 sareng ngagaduhan réspon spéktral anu paling lega lampu naon waé anu ku kuring diukur nepi ka ayeuna.

Chris Heinonen, Rujukan Imah bioskop

Tambahkeun ulasan customer sarta testimonials mun showcase konsumén senang toko anjeun.Medialight Flex Mk2 Bias sistem cahaya (mangrupa) nu panggampangna $60 ka $100 bucks Abdi tiasa nyarankeun yén anjeun méakkeun pikeun home theater Anjeun, utamana lamun geus nyokot waktos ka calibrate tampilan Anjeun. . Disarankeun pisan!

Indiana Lang, Rahasia Teater Bumi & Kasatiaan Luhur

Akurasi anu menang

Kumaha cara nyetél pencahayaan bias ku cara anu bener

  • Ningkatkeun kualitas gambar ku cahaya
    1 Oktober, 2023

    Ningkatkeun kualitas gambar ku cahaya

    Dina ngartos kumaha pangaruh cahaya lingkungan dina kualitas gambar, éta mangpaat pikeun mikirkeun cahaya bias pikeun tampilan dina cara anu sami sareng urang mikir ngeunaan perawatan kamar akustik pikeun speaker. Éta henteu ngalakukeun nanaon pikeun alat éta sorangan, sareng tiasa dianggo sadayana dina ...

    Baca kiwari
  • home theater kalawan cahaya bias medialight
    April 9, 2023

    Lampu bias pikeun TV modern.

    Télévisi geus datang jauh dina taun panganyarna, boasting setelan warna beuki akurat nu janji pikeun nganteurkeun pangalaman visual leres-to-hirup. Nyatana, seueur TV gaduh setélan warna anu akurat langsung tina kotak. Tapi naha anjeun terang yén ...

    Baca kiwari

Standar industri dina cahaya bias

Kualitas Rujukan

Unggal MediaLight sareng LX1 simulasi strip cahaya D65 bias, bohlam atanapi luminaire diwangun pikeun akurasi salami umur produk. Colorists, calibrator, pencinta bioskop bumi, fotografer, fasilitas pasca produksi, sareng ahli pencitraan médis sadunya ngajantenkeun mérek MediaLight kalayan kualitas rujukan sareng kinerja

ISF-Certified

Unggal produk MediaLight, ti $ 32 MediaLight Eclipse urang pikeun komputer ka MediaLight Pro kami nyaéta ISF-Certified pikeun akurasi suhu warna D65 anu akurat sareng indéks rendering warna tinggi (CRI)

Lampu henteu akurat = gambar anu teu akurat

Lampu henteu akurat = gambar anu teu akurat

Anjeun leres-leres ngalibrasi tampilan anjeun, janten naha anjeun "henteu calibrasi" ku cahayana anu teu akurat?

MediaLight dikembangkeun ku Scenic Labs, penerbit Spear & Munsil Benchmark. Kami sadar yén teu aya anu ngadamel lampu bias anu santun anu mampu sareng anu nawiskeun CRI anu tinggi sareng CCT anu akurat (suhu warna anu aya hubunganana) anu diperyogikeun ku para ahli warna sareng hobi bioskop bumi luhur.

Candak serius ngeunaan lampu bias
Sadayana anu anjeun peryogikeun dina kotak

Sadayana anu anjeun peryogikeun dina kotak

Penting pikeun kami pikeun ngajantenkeun The MediaLight sakumaha akurat-gancang pikeun propésional bari cekap gampang pikeun konsumén bumi masang dina TV na.

Anjeun teu kedah alat naon waé. Teu aya anu kedah di solder, teu aya kabel anu tiasa dipotong, sareng teu aya anu tiasa ngagaleuh. (Dimmer pilihan WiFi MagicHome WiFi sayogi, tapi henteu diperyogikeun nganggo MediaLight).

● strip cahaya CRI tinggi sareng Super-Tinggi CRI (≥98-99 Ra, gumantung kana modélna)

● USB AC Adapter (pareum tina port USB dina tampilan anjeun atanapi TV). Eclipse kalebet perpanjangan USB 4ft

● 5V inframerah PWM dimmer, cocog sareng kadali jauh universal, sasak IR sareng blasters

● Infrared Remote control (cocog sareng jarak jauh universal sapertos Harmony) kanggo sadayana tapi modél monitor komputer Mk2 Eclipse, anu kalebet dimmer salain

Tinjauan Lampu Bias MediaLight Anyar

Sababaraha klien parantos muji kami kumaha hébatna kamarna, sareng MediaLight mangrupikeun bagian ageung tina éta.

Tandaan W.

Produk unggulan. Palayanan pelanggan luar biasa. Kusabab ukuran TV, kuring kedah ngantosan 2 putra abdi sumping ka bumi salami Paskah narik TV tina témbok témbok teras ngagolérkeun kana ranjang. Nalika kuring gaduh patarosan, dukungan MediaLight ngabantosan kuring pikeun Paskah pikeun ngalaksanakeunana. Pamasangan éta gampang. Lampu didahar tina port USB. Lampu hurung sareng pareum ku TV sareng mareuman TV. Teuteup hébat.

Richard S.

Sadayana ngeunaan produk Medialight kasohor. Aranjeunna ngagaduhan produk anu saé, anu raoseun kualitas super tinggi, suhu cahayana hébat, kabel sareng saklarna saé pisan, sareng alat jarak jauh tiasa leres pisan pikeun nyetél kacaangan. Kuring moal mésér lampu bias anu sanés pikeun aplikasi naon waé.

Justin S.

Ngadaptarkeun pembaruan MediaLight sareng LX1 kami

Kami henteu kantos ngintun email, tapi éta henteu hartosna urang moal!