Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Pro Idéal-Lume ku Lampu Meja MediaLight

7 ulasan
Simpen $10.00 Simpen $10.00
Harga aslina $99.95
Harga aslina $99.95 - Harga aslina $99.95
Harga aslina $99.95
Harga ayeuna $89.95
$89.95 - $89.95
Harga ayeuna $89.95

Ideal-Lume ™ Pro ku lampu méja LED MediaLight dirancang pikeun dianggo pikeun cahaya area konsol kontrol dina lingkungan produksi tingkat grading warna kritis. Éta dirarancang pikeun nyayogikeun cahaya lokal ka handap lokal anu saluyu sareng spésifikasi CIE D65 anu disarankeun pikeun katerangan ambient nalika damel dina program pidéo.

Tiung blinder hideung anu tiasa dicabut dilebetkeun pikeun nyegah layar monitor tina LEDs. Dimming disayogikeun pikeun nyaluyukeun kaluaran lampu upami diperyogikeun.

Pamakéan produk ieu ngamungkinkeun patuh kana standar SMPTE anu paling anyar sareng rekomendasi pikeun kondisi lingkungan ningali rujukan.

Fitur
  • 6500K - Simulated D65, nampilkeun chip Colorgrade Mk2 SMD
  • CRI 98
  • Warna-stabil dimming
  • Panaskeun langsung
  • 4-220 lumén
  • watt 10
  • 30,000 jam hirup
  • 110V AC 60Hz atanapi 220v-230v AC 50Hz (kami ngirimkeun colokan anu cocog dumasar kana nagara nasabah)
  • Sudut balok 80 ° - 120 ° nganggo / tanpa tiung
  • Ngawengku adaptor Amérika 110v AC Kalér
  • Jaminan Terbatas 3 Taun
Harita customer
5.0 Dumasar kana 7 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
Palanggan Lampu Bias MediaLight
LR
08 / 19 / 2021
Larry R.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
lampu hébat

Kualitas alus teuing. Desain anu saé

KK
02 / 08 / 2021
Kevin K.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Produk saé

Mangrupikeun produk anu saé.

RE
02 / 04 / 2021
R. Ernest Marsh
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Lampu tugas anu saé pikeun mastikeun kontrol lampu

Lampu Meja MediaLight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna anu kuring mendakan pikeun ngawangun cahaya keyboard sareng area mouse méja iMac Retina 5K kuring. Éta langkung alit, ngagaduhan gooseneck anu langkung fleksibel, nyaéta saluyu sareng standar SMPTE pikeun rujukan, sareng tiasa dimmed deui, dibandingkeun sareng lampu méja LED "terangan alami" anu sanés, anu kuring anggo. Abdi sanés propésional pidéo anu disiarkeun, tapi kuring hoyong damel sareng gangguan anu minimal di rohangan anu poék. Abdi hoyong ngadamel pidéo pikeun diposting dina YouTube sareng hoyong ngalereskeun warna dasar sareng peringkat. Kuring gaduh buruan hideung pikeun nyegah sinar panonpoé. Tembok kamar dicét gray 18% abu nétral (Munsell N5), sareng kuring nganggo lampu tugas sareng produk MediaLight. Ideal-Lume® Pro ku MediaLight Desk Lamp ngagolérkeun lampu anu bénten pisan, 6500K (CIE standard illuminant D65 "video white"), tina CRI tinggi, dimana kuring hoyongna.

TC
12 / 29 / 2020
Theo C.
Walanda Walanda
Hébat

Detil anu jelas pisan dina halaman wéb. Saatos ngagaleuh, kuring nampi pembaruan sacara instan sareng lampu éta dikirim ka Walanda dina cara anu saé pisan. Pangiriman gancang komo anu langkung penting: produk anu dirancang kalayan saé anu sakuduna kuring ditambihan ka ruang kelas kuring langkung tiheula. Disarankeun pisan!

JD
12 / 25 / 2020
James D.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Resep pisan

Kuring nganggo lampu ieu pikeun lampu bias kusabab kuring henteu hoyong ngalampirkeun lampu kana monitor kuring. Éta jalan anu saé pikeun tujuan ieu! Langkung seueur kacapean panon, sareng éta ngajantenkeun gambarna katingali langkung alami sareng pikaresepeun.