Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Naha MediaLight henteu dijual di Amazon.com?

Naha MediaLight henteu dijual di Amazon.com?

Anjeun bakal perhatoskeun yén kami henteu ngajual MediaLight dina Amazon.com. Kami pribadi mésér seueur produk di Amazon, sapertos kartrid sareng buku printer, tapi seueur hal-hal anu dianggo pikeun produk komoditi henteu cocog sareng produk khusus sapertos The MediaLight. 

Kami henteu nyandak kaputusan, sapertos henteu daptar produk kami anu pangecér pangageungna sadunya, enteng. Nanging, Amazon nganjurkeun asesoris anu teu cocog anu tiasa ngarusak lampu bias urang sareng ngamungkinkeun daptar kami dibajak ku anu ngajual produk sanés. 

 

Anggap anjeun leres-leres sanggup mésér MediaLight asli dina Amazon. Upami anjeun nyambungkeun suplai kakuatan 12v anu disarankeun ku Amazon (di handap) kana LX1 atanapi MediaLight, anjeun bakal langsung ngaruksak lampu bias sabab lampu kami ngajalankeun listrik USB sareng LX1 sareng MediaLight dipeunteun 5v.

Tangtosna, kami nutupan naon waé karuksakan tina rekomendasi Amazon anu salah dina MediaLight Warranty, tapi éta masalah serius. Kami nyobian damel sareng pangrojong penjual pikeun ngaleungitkeun saran anu teu logis pisan, tapi henteu hasil.  

Aya masalah serius anu sanés, tapi ieu anu paling ngabahayakeun. 

Ieu mangrupikeun jinis masalah anu ngajaga manajer janten hudang dina wengi, janten kami nyayogikeun penjualan sareng minuhan di bumi. Sadaya produk sareng asesoris dina situs ieu dijamin digarap ku lampu bias anjeun sareng dikirimkeun unggal dinten ti gudang kami di NJ. Sadaya daptar kami akurat sareng anjeun bakal nampi naon anu anjeun mesen. Sareng halaman wéb kami kalebet seueur inpormasi anu mangpaat ngeunaan MediaLight, LX1 sareng pencahayaan bias sacara umum, teu aya anu urang tiasa kalebetkeun dina Amazon.

Anjeun masih tiasa mayar sareng Amazon Pay dina halaman wéb kami sareng nikmati sababaraha perlindungan anu sami anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun mesen di Amazon, tapi kami henteu ngajual produk MediaLight kami dina halaman wéb Amazon, sareng kami ngarepkeun éta ngabantosan alesan urang kunaon. 

Daptar sareng rekomendasi beda-beda dumasar nagara. Upami anjeun mendakan internasional dealer anu ngajual di pasar Amazon internasional sareng hoyong mastikeun yén aranjeunna berwenang, anjeun tiasa ngahubungan kami. 

artikel salajengna Kumaha kuring tiasa masang lampu bias supados kuring masih tiasa ngalihkeunana kana TV sanés (atanapi ngaleungitkeunana kalayan gampang di payunna)?