Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Instalasi Lampu LX1 Bias

Wilujeng sumping di halaman pamasangan LX1

Ngurangan résiko karuksakan LX1 énggal anjeun. * Punten baca pituduh instalasi ieu sareng tingali pidéo instalasi pondok salami mangtaun-taun resep.

* (Tangtosna, upami LX1 anjeun kantos rusak nalika dipasang éta ditutupan dina Garansi 1 Tahun LX2, tapi éta peryogi sababaraha dinten kanggo urang kéngingkeun bagian ngagentos ka anjeun).  

Jalur tambaga murni dina LX1 anjeun mangrupikeun konduktor panas sareng listrik anu hadé, tapi éta ogé lemes sareng tiasa luh pisan. 

Punten kantun sudutna rada leupas sareng tong diteken ka handap. (Éta moal nyababkeun kalangkang sareng lampu moal murag). Komprési juru tiasa nyababkeun aranjeunna, aya kalana, janten cimata.

Ok, ku éta aya jalan, punten tingali video pamasangan kami.

Punten perhatoskeun: Nalika kami damel dina pidéo LX1 kami, kami nunjukkeun pidéo pamasangan pikeun produk MediaLight kami. Prosés pamasangan hakékatna sami, sanaos sababaraha fitur benten antara produk.

Nalika masang LX1 énggal dina tampilan anjeun, upami anjeun badé ka 3 atanapi 4 sisi, contona, nalika tampilan anjeun dipasang dina témbok:

1) Ukur 2 inci tina ujung tampilan.

2) Mimiti naék ka sisi tampilan di sisi anu caket kana port USB, mimitian ti POWER (colokan) TAMAT tina strip.

Ieu bakal ngajantenkeun gampang pikeun motong panjangna kaleuleuwihan nalika anjeun parantos beres. Upami tampilan anjeun henteu ngagaduhan port USB, mimitian naék tampilan di sisi anu caket kana sumber listrik, naha éta strip listrik atanapi kotak éksternal anu aya dina sababaraha tampilan. Upami éta langsung di tengah, flip koin. :)

Lampu anjeun ditutupan ku garansi 2 taun komprehensif sareng kami nutupan pamasangan botched, janten tong teuing stres. Upami anjeun ngadamel kacau tina LX1, ngan ngahubungi kami. 

Upami anjeun kedah motong panjang tambahan tina strip, anjeun tiasa motong éta dina garis bodas anu nyebrang unggal pasangan kontak. Potong garis di handap ieu: 


Éta kedah ngaliput sadayana pikeun pamasangan nalika tampilan na dipasang dina témbok atanapi témbok.

Upami tampilan anjeun gaduh permukaan anu henteu rata di bagian tukang (nyaéta LG humps "LG atanapi Panasonic OLED) langkung saé éta kéngingkeun celah hawa sareng bentang ku jarak éta kalayan sudut 45 ° tibatan nuturkeun kontur tampilan. (Kuring terang yén katingalina sapertos ilustrasi ieu didamel ku umur 12 taun). 

Upami anjeun nuturkeun kontur anu langkung beurat, dimana sinar LED nyanghareupan anu silih, anjeun tiasa ditungtung ku "kipas angin" atanapi tampilan anu ngagosok dina posisi éta. Éta henteu mangaruhan épéktipitas, tapi halo moal katingali salancar kitu. Ieu ogé ngajagaan halo saé sareng konsisten dina gunung anu dipasang. Upami anjeun jauh tina témbok, kipas teu umum. 
Upami anjeun maca ieu sareng leres-leres bingung, punten tong hariwang. Hubungi kuring ngalangkungan obrolan urang (katuhu handap kaca ieu). Kuring bakal nambihan langkung seueur poto sareng video dina sababaraha dinten ka payun. Urang bakal kéngingkeun LX1 anjeun sareng ngajalankeun dina waktos anu lami. 

Jason Rosenfeld
Labs éndah
Anu ngadamel Lampu LX1 Bias,
Lampu Bias MediaLight sareng
Penerbit Spear & Munsil Benchmark