Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Jaminan MediaLight

MediaLight kalebet jaminan 5 taun komprehensif pikeun unggal komponén. Kami bahkan nutupan rugi sareng maling.

MediaLight ngagaduhan biaya payun langkung luhur tibatan lampu LED sanésna kusabab urang nganggo LED anu langkung saé, langkung akurat sareng komponén anu langkung mantap. Kami ngararancang sadayana ku cara modular pikeun ngajantenkeun sistem gampang diperbaiki upami aya anu lepat. Kalayan sistem anu langkung mirah, anjeun sering kedah ngagentos sadaya sistem nalika hiji komponén rusak. Ieu ngandung harti yén antukna waktos, produk urang henteu ngan ukur performa langkung saé - hargana langkung alit!

Upami aya kajadian ka MediaLight anjeun, kami naha bakal ngaidentipikasi sabab na ngirim bagian gaganti anu diperyogikeun atanapi ngagentoskeun gratis.

Conto klaim jaminan dijamin:

  • "Anjing nyah kadali jarak jauh kuring"
  • "Kuring ngahaja motong tungtung kakuatan tina lampu."
  • "Ruang bawah tanah ngabahekeun sareng nyandak TV kuring."
  • "Lampu-lampu na pareum hurung sareng kuring henteu terang kunaon."
  • "Studio kuring dirampok" (ditutupan upami laporan pulisi disayogikeun).
  • "Kuring botched instalasi kuring."

Henteu katutup:

  • Nolak ngabantosan troubleshoot wawakil MediaLight anu nyababkeun masalah tina daptar masalah anu biasana karandapan.
    • Dina kaayaan ieu, kami moal tiasa ngirim bagian ngagantian dugi ka inpormasi disayogikeun dina jangka waktu jaminan.
  • Ngahaja ngarusak atanapi miceun
  • Pangiriman domestik saatos 2 taun ti tanggal pameseran. Saatos dua taun, urang bakal ngagentos bagian naon waé anu rusak atanapi leungit dugi ka 5 taun ti tanggal pameseran, tapi bakal ngirim faktur HANYA pikeun biaya ongkos kirim (atanapi anjeun tiasa nyayogikeun akun UPS atanapi Fedex). 
  • Sadaya pangiriman Internasional tina 65 dinten saatos nampi produk anjeun. Kumisan ti bungkusan leungit (tingali kami kaca pengiriman barang pikeun diajar nalika paket dianggap leungit) atanapi unit anu rusak, kami henteu nutupan pengiriman internasional. Kami bakal ngagentoskeun bagian anu teu dibutuhkeun, tapi bakal ngintunkeun pengiriman barang sateuacan bagian dikirim. Ampir sok langkung saé mésér MediaLight ti dealer di daérah anjeun anu bakal nutupan pangiriman bagian ngagantian.

Ti saprak anjeun masang MediaLight anjeun, kami bakal aya anu ngabantosan. Upami aya anu lepat sareng produk kami, tong hariwang! Kami hoyong ngingetan naon anu ngajantenkeun kami menonjol ti perusahaan pencahyaan anu sanésna: komponén kualitas anu tahan mangtaun-taun.

Kami sadar yén aya liang anu lolong dina pasaran nalika ngeunaan akurasi, kualitas sareng jasa. Kami nyepeng panyekel kami pikeun standar anu sami. Nalika urang ngagantikeun sabagian, panyadia kami reimburse kami - ieu ngajantenkeun sadaya produk urang langkung saé sareng ngajaga saha waé anu tanggung jawab.

MediaLight ngalakukeun naon anu dicarioskeun dina kaléng. Kami parantos ngalebetkeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun pamasangan anjeun, janten moal aya alat tambahan anu diperyogikeun atanapi perjalanan ka toko perangkat keras kanggo ngamimitian sareng The MediaLight dinten ayeuna!