Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Seri MediaLight Mk2

Seri MediaLight Mk2 nyandak sadayana anu anjeun resep ngeunaan The MediaLight ka tingkat salajengna. Nampilkeun chip Colorgrade Mk2 SMD éfisién, séri MediaLight Mk2 ngagabungkeun akurasi tinggi D65 simulasi sareng dorongan di CRI dugi ka Ra 98 Ra. Sayogi dina ukuran 1-6 méter, pikeun tampilan ti 10 "dugi ka 129." Éta gampang dina panon na dompét anjeun.