Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Panjang cahaya bias mana anu kuring peryogi pikeun TV kuring?

Panjang cahaya bias mana anu kuring peryogi pikeun TV kuring?

Héi anu di dinya! Naha anjeun kéngingkeun pencahayaan bias MediaLight atanapi LX1, anjeun panginten heran sabaraha lilana strip anu anjeun pikahoyong pikeun tampilan anjeun. 

Anjeun tiasa nganggo kalkulator ieu! Éta dianggo pikeun MediaLight sareng LX1, sareng dumasar kana rekomendasi kami pikeun nempatkeun lampu 2 inci tina ujungna dina sadaya sisi.

Punten ngantosan kalkulatorna dimuat

Upami anjeun "di-antara ukuran," (nyaéta 3.11 méter), anjeun tiasa buleud dina seueur kaayaan. (3.4 méter henteu aya diantara ukuran).

Sacara umum, pikeun unggal .25 méter di luhur ukuran panghandapna salajengna, anjeun badé nempatkeun lampu sakitar inci deui ti gigir. Saran kami dumasar kana panempatan 2 inci tina ujung tampilan. 

Anjeun bakal perhatoskeun yén bagan ieu nunjukkeun pilihan ka-3 pikeun "mintonkeun dina posisi anu nangtung." Nalika TV langkung tina témbok (saur 6-36 inci), anjeun henteu kedah lampu caket pisan sareng tiasa ngalir kalayan strip anu langkung pondok.

Anjeun masih tiasa nganggo rekomendasi ieu nganggo MediaLight, tapi kami henteu nyarankeun éta sareng LX1. Alesanna nyaéta The MediaLight kalebet sababaraha perangkat keras tambahan, sapertos sambungan kabel anu kalebet anu tiasa diperyogikeun pikeun leres nempatkeun panarima IR anu dimmer caket ujung layar. 

 

Masih henteu yakin naha nempatkeun lampu dina 3 atanapi 4 sisi?

Sacara umum, anjeun kedah nempatkeun lampu ukur 3 sisi nalika anjeun ngagaduhan hal-hal ieu:

Halangan - sapertos TV dina méja nalika teu aya tempat pikeun lampu ngalirkeun handapeun TV. Conto sanésna nyaéta palang sora atanapi spéker saluran tengah langsung di handapeun TV (langsung hartosna ampir noél dugi ka sababaraha inci di handap). 

Ngaganggu - sapertos kabeulit kabel atanapi sakumpulan barang handapeun TV (set-top box, vases, framed photos, jsb). Kaluar tina paningal, kaluar tina pikiran!

Reflections - Upami TV aya dina méja kaca atanapi langsung di luhur (dina 4-5 inci) soundbar herang atanapi spéker saluran tengah, éta panginten tiasa nyababkeun sorotan. Hadé pikeun ngaleungitkeun lampu.

4 sisi paling saé nalika TV dina témbok, tapi anjeun henteu leres-leres salah 3 sisi. Upami teu aya anu dilarapkeun di luhur, anjeun panginten tiasa nempatkeun lampu dina 4 sisi. Dina kasus anu paling parah, coplokkeun handapeun.

 

Ayeuna, ieu sababaraha inpormasi tambahan nitpicky ngeunaan kunaon kami henteu nyarankeun kolom "tampilan dina posisi" pikeun sababaraha urang:

Kolom katilu dina bagan ukuran di luhur nyababkeun sababaraha kabingungan, sareng kuring dina pager ngeunaan ngeureunkeun kolom katilu demi kesederhanaan, sanaos tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan dimana TV atanapi monitor aya dina posisi lawan témbok témbok . 

Hiji tempat dimana pamasangan "display on a stand" leres-leres leresna nyaéta dina monitor komputer anu langkung alit dugi ka 32 ", sanaos kuring parantos nganggo samagaha 1 méter dina 55" Sony Bravia sareng sanggup nyetél tingkat rujukan ngalawan lampu témbok kulawu. 

Janten, Mk2 Eclipse 1 méter tetep mangrupikeun rekomendasi pikeun tampilan komputer sanaos biasana henteu cukup lami pikeun ngurilingan 3 sisi upami éta ditempatkeun di ujungna. Upami anjeun naros kunaon, kersa ngintun email ka kuring. Aya sakumpulan alesan sareng aranjeunna panginten janten sakedik rinci pikeun tulisan ieu. 

Nanging, sakumaha anjeun tiasa tingali, MediaLight Mk2 Eclipse biasana henteu cukup panjang pikeun ngurilingan 3 sisi sareng katingalina saé, kalayan lemes sareng sakurilingna. 

Dina pamasangan "display on a stand" terbalik-U, kami nempatkeun lampu langkung jauh ti gigir sareng kami henteu cekap panjang pikeun ngurilingan 3 sisi tampilan upami urang dina 3 inci anu disarankeun ngabentuk ujungna. 

Salaku conto, panginten urang nempatkeun jalur 2 méter dina tampilan 65 ". Kanggo ngurilingan pasisian, urang peryogi 2.8 méter. Janten, kumaha urang ngurilingan 3 sisi kalayan ngan ukur 2 méter? Urang nempatkeun MediaLight langkung jauh tina ujung tampilan. 

Sababaraha jalma resep ieu kusabab éta ngahasilkeun halo anu langkung lega sareng langkung sumebar, anu langkung saluyu sareng naon anu anjeun tingali ku MediaLight Single Strip anu langkung lami dina dinten (strip horisontal tunggal di bagian tukangeun TV), atanapi luminaires Idéal-Lume langkung lami. Dina kaayaan sapertos kitu, lampu-lampuna langkung ti gigir, janten anjeun ngajalankeunana dina tingkat kacaangan anu langkung luhur pikeun nyatakeun turunna cahaya ti tengah TV. Pikirkeun kumaha cahayana katingalina remeng-remeng beuki jauh ti tengah pantulan. Upami éta paéh-tengah, bakal aya seueur karandapan sateuacan dugi ka tepi. 

Sababaraha jalmi ogé resep metode ieu kusabab hargana langkung murah. Ayeuna kami nawiskeun pilihan biaya anu langkung handap, LX1, sareng bédana harga antara 1m sareng 2m ngan ukur $ 5 tibatan $ 20, kuring ngarasa yén metoda ieu henteu sakumaha mangpaatna.

Ogé, LX1 henteu kalebet sambungan kabel extension .5m, janten aya sababaraha kaayaan anu panginten anjeun henteu tiasa ngagantelkeun strip anu langkung pondok kana port USB TV (ari na tiasa henteu dugi kana ujung TV anu paling, tapi henteu sadayana, pabrik nempatkeun USB).

Upami anjeun aya di antara ukuran anjeun panginten tiasa nganggo strip anu langkung alit. 3.11 aya di antara 3 sareng 4. 3.33 henteu. Nalika ragu, buleudkeun sabab anjeun tiasa teras-terasan ngaleungitkeun kaleuleuwihan MediaLight atanapi LX1. 

Pikeun * monitor komputer henteu dina témbok témbok *, anjeun tiasa nganggo jalur 1 méter. Bagan nunjukkeun anjeun sapertos kumaha.

** Kadang-kadang TV gaduh ngucapkeun "punuk" di handapeun. Ieu ilahar ku seueur tampilan OLED anu ipis ipis pikeun perumahan éléktronika sareng spéker. Anjeun masih tiasa ngajalankeun lampu di handapeunana kecuali lampu-lampu na bakal némpél dina témbok. Idéalna, anjeun hoyong sakitar 1-2 "jauh tina témbok. Handapeun anu langkung kandel henteu katingali sakumaha caang sareng" halo "bakal langkung sempit di handapeunna, tapi éta henteu katingalina goréng. 

Kami gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan masang lampu dina humps ieu dina parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake kaca. 

artikel saméméhna Ngawangkong ngeunaan cahaya bias dina saluran Murideo
artikel salajengna Naha henteu bata atanapi cet warna "ngarusak" lampu bias anu akurat?