Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Ngeunaan BiasLighting.com sareng The MediaLight

BiasLighting.com mangrupikeun bagian tina Labs Scénic, LLC, penerbit sababaraha produk optimasi pidéo sadunya - kalebet Spear & Munsil Benchmark, Colorgrade LEDs sareng MediaLight Bias Lighting. 

Unggal organisasi standar nyarankeun lampu bias pikeun gambar anu akurat sareng kami sadar yén aya kasempetan pikeun ngaleungitkeun kabingungan di pasar ku nyiptakeun solusi lampu bias 6500K anu akurat pisan.  

Sanaos fokus aslina kami nyaéta peminat téater bumi, Sistem Pencahayaan Bias MediaLight kami parantos kabuktosan langkung populér ku para colourist sareng éditor profesional. Sareng nalika ningali percanten, aranjeunna ogé ngagaduhan instrumén pikeun verifikasi klaim kami. 

BiasLighting.com tiasa dihontal ku cara kieu:

Telepon: 973-933-1455
Fax: 973-547-9161
Inggris: +44 20 7193 7351

Nanging, mangga ngahubungan kami ngalangkungan email atanapi ngobrol pikeun patarosan produk. Kami gaduh seueur inpormasi anu urang hoyong bagikeun dina situs éta, sareng éta henteu gampang pisan ngabagi inpo ieu liwat telepon. Upami kami henteu tiasa ngajawab patanyaan anjeun ngalangkungan obrolan atanapi email, kami senang ngalih kana telepon, tapi kami henteu nyandak pesen telepon. Upami ieu sanés panilitian produk, urang resep ngobrol dina telepon, tapi hayu urang ngajadwalkeun teleponna liwat email. Kusabab seueur pisan nelepon spam anu kami tampi, ringer kami biasana henteu dihurungkeun, utamina saatos 9-5 jam kerja. 

Alamat surat kéong kami pikeun pangembalian sareng klaim jaminan:

BiasLighting.com
2 Kiel Ave # 133
Kinnelon, NJ 07405