Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Pengiriman barang USA

Baku pengiriman barang: (3-4 Dinten) Gratis kanggo pameseran
Pangiriman Express: (1-2 Dinten) $ 6.00
UPS Salajengna Udara: (Sapeuting) Dumasar kana beurat volumetrik sareng jarakna


👉Mun alamat anjeun alamat PO atanapi APO / FPO, kami bakal nganggo surat kelas munggaran teu paduli metode pengiriman barang anu dituduhkeun di Checkout. Paket kelas munggaran sigana dikirim dina dinten bisnis salajengna sabab kami henteu gaduh deui pickup USPS harian (kami nganggo FedEx ampir sacara éksklusif). 

Sadaya waktos pangiriman mangrupikeun perkiraan operator. Upami kiriman sapeuting atanapi 2 dinten anjeun henteu dugi dina jangka waktos anu ditaksir, urang moal tiasa ngabalikeun biaya pangiriman kacuali urang cocog pikeun pengembalian dana tina operator.