Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Bohlam MediaLight Mk2 Dimmable A19

16 ulasan
Ngahémat nepi ka $10.00 Simpen $10.00
Harga aslina $39.95
Harga aslina $39.95 - Harga aslina $319.95
Harga aslina $39.95
Harga ayeuna $29.95
$29.95 - $309.95
Harga ayeuna $29.95

Bohlam MediaLight dirancang pikeun saluyu sareng SMPTE Standar ST 2080-3: 2017 'Rujukan Ningali Lingkungan pikeun Gambar HDTV Évaluasi.'

Nampilkeun suhu warna CRI anu ultra tinggi sareng Simulated D65 tina chip Colorgrade Mk2 ti Scenic Labs. anu dimmable MediaLight Mk2 nawiskeun akurasi henteu kompromi pikeun bioskop bumi anjeun sareng mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun grading suite anjeun.

Fitur
  • CCT-6500K akurasi tinggi (Suhu Warna Korélasi)
  • Indéks Rendering Warna (CRI) Ra 98 Ra (TLCI 99)
  • Warna-stabil dimming sareng pemanasan instan 
  • Dioptimalkeun pikeun dimron Lutron *
  • 8 watt 110v AC 60Hz
  • 800 Lumens 
  • Rek 3 Taun Limited
  • Sudut beam 120 °
Detil Nitpicky
Bohlam MediaLight Mk2 sanés bohlam biasa. Éta henteu nganggo sumber lampu COB anu murah. Éta ngandung 32 chip Colorgrade Mk2 individual (langkung ti 1m MediaLight Mk2 Eclipse, tapi kalayan distribusi kakuatan spéktral anu sami) sareng, henteu sapertos lampu bohlam COB, henteu diperyogikeun dugi ka 15 menit kanggo ngahontal suhu warna sasaran. Ieu naon anu urang hartosna ku pemanasan instan.

Bohlam MediaLight diwangun sacara béda ti kaseueuran lampu bohlam sareng tiasa operasi béda sareng dimmer anu aya. It dioptimalkeun pikeun dimron LED Lutron sabab nawiskeun saklar pangaturan motong anu ngamungkinkeun pikeun pangendali anu lengkep sareng akurat pikeun dimming range. Sareng warta anu saé nyaéta yén Lutron dimmers hargana lumayan mahal. Dina kaseueuran kasus, dimmers sanésna bakal saé, tapi anjeun tiasa perhatoskeun perkawis ieu: 
  • Jumlah anu langkung alit tina kisaran peredupan (Ilaharna 70-90% kisaran vs 100% kalayan pijar). Éta henteu tiasa lebet sakumaha luhurna atanapi jangkungna. 
  • Lampu bohlam LED henteu tiasa dipareuman dina setting anu paling handap: ieu disababkeun ku dimmer panginten bohlam éta pareum kusabab jumlah watt anu handap anu dihakan ku LED.
  • Dina sistem dimming dumasar kana téknologi kontrol X10 atanapi Power Line Carrier (PLC), LED tiasa kedip-kedip nalika modul komunikasi sabab ayana turun naek alit dina kakuatan dina jalur. 

Disarankeun pikeun anjeun nguji dimmers anjeun ayeuna pikeun ningali naha éta tiasa dianggo sareng MediaLight Bulbs anu anjeun parantos ngagaleuh. Kasempetan nyaéta aranjeunna bakal tiasa dianggo saé. Upami henteu, masalahna bakal direngsekeun ku ngagaleuh dimmer anu didaptarkeun di handap ieu:

Lutron MS-OPS2
Lutron MACL-153M
Lutron PD-6WCL
Lutron S-600P-WH
Lutron CTCL-153P-WH
Levition TTI06-1 NG
Lutron MRF2-6ND-120-WH
Édisi 1D4402
Édisi 1C2505
Lutron SCL-153P
Lutron SCL-153PH
Lutron LGCL-153P
Lutron LGL-153PLH
Levition N0.6641
Levition N0.6161
Levition N0.6631
Levition N0.6681
Lutron MACL-153MH-WH
Levition N0.6633
Lutron DVW-603PGH-WH-C
Ogé salah sahiji dimron Lutron Caseta. Salami aya motong low-end, éta bakal tiasa dianggo bari henteu stabilitas atanapi ngadadak lungsur dina suhunan anu langkung handap.


Harita customer
5.0 Dumasar kana 16 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
DT
09 / 24 / 2021
Donald T. Nagle JR.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Kinerja anu saé tina produk padet.

Kuring sapinuhna wareg jeung pintonan bohlam Mk2 Ipurchased. Maca sareng nonton Televisi langkung pikaresepeun sareng santai. Warna langkung sregep tanpa langkung jenuh sareng téks langkung gampil dibaca tanpa galur soca. Disarankeun pisan pikeun panon sepuh.

SK
09 / 09 / 2021
Shawn K.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
béntang 5

Lampu bohlam A19 sampurna sareng sagala anu kuring ngarepkeun ti MediaLight

WG
08 / 30 / 2021
William G.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Alus pisan, tapi kuring kedah langkung fleksibilitas

Abdi henteu nyandak bintang-bintang mana waé sabab produk ngalakukeun naon anu dicarioskeun, ogé. Nanging, panginten versi bohlam kahareup bakal tiasa surem bari henteu kedah dimmer pakakas, ala Hue sareng lampu bohlam sanésna. Pikaresepeun pikeun ngaitkeun sareng aplikasi sareng / atanapi asistén sora. Ogé, bakal saé ngagaduhan pilihan bi-warna. Kuring terang pasar ieu ditujukeun pikeun henteu paduli ieu, tapi pikeun jalma sapertos kuring anu hoyong nyampur fungsionalitas sareng akurasi warna ieu kana lingkungan hirup normal, éta penting. Langkung saé ngalih kana 6500 nalika ngédit, teras aya anu rada haneut pikeun anu sanés, dibarengan kamampuan pikeun surem tina kalungguhanana liwat aplikasi sareng / atanapi sora asistén.

PB
08 / 15 / 2021
Patrick B.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Abdi resep lampu ieu!

Kuring ngagaduhan ieu nalika kuring hoyong lampu tambahan pikeun ngalengkepan pencahayaan bias Medialight MkII kuring. Produk sadayana didamel saé, gampang dipasang, sareng lampu kualitas luhur pikeun harga anu lumayan - sadayana kalayan layanan palanggan anu hébat. Kuring bakal kéngingkeun langkung seueur sareng nyarankeun pisan aranjeunna!

HJ
07 / 13 / 2021
Harondel J.
Kanada Kanada
produk hébat

Saé pisan dianggo ogé