Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Ngabandingkeun MediaLight sareng LX1 Bias Lighting

Naha anjeun hoyong terang bédana antara Scénic Lab's MediaLight sareng LX1? Pariksa bagan ngabandingkeun ieu sisi-demi-sisi. Salaku bonus, kami ogé kaasup "anu sanés!"

Panjang 5 méter mangrupikeun dasar pikeun ngabandingkeun harga ieu.

MediaLight ogé kalebet asesoris tambahan, sapertos kabel extension, adaptor AC-to-USB, saklar toggle on / off sareng klip pemasangan kawat.  

Boh Lampu MediaLight sareng LX1 Bias nganggo PCB tambaga murni, anu parantos dicelupkeun dina lapisan alloy pikeun nyegah korosi. Budak lalaki sanésna nganggo paduan tambaga anu langkung mirah. Tambaga murni mangrupikeun konduktor panas anu pangsaéna, sabab éta garansi langkung lami pikeun lampu bias Scenic Labs.

Garansi pikeun MediaLight langkung lami kusabab aya langkung seueur LED. Unggal LED ngalakukeun "kirang damel." Ieu mangrupikeun gambaran visual ngeunaan kumaha jarakna bénten antara Mk2, LX1 sareng anu sanés.