Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Kumaha kuring tiasa masang lampu bias supados kuring masih tiasa ngalihkeunana kana TV sanés (atanapi ngaleungitkeunana kalayan gampang di payunna)?

Kumaha kuring tiasa masang lampu bias supados kuring masih tiasa ngalihkeunana kana TV sanés (atanapi ngaleungitkeunana kalayan gampang di payunna)?

Lampu MediaLight sareng LX1 Bias didukung ku 3M VHB (Very High Bond) napel. Ieu lem anu kuat sareng urang ngadamel saklar deui tina standar 3M perekat dina bulan Agustus 2017, nalika kisaran MediaLight urang mimiti ragrag tina LG OLED anu paling anyar ogé rupa-rupa tampilan Samsung anyar. Cukup sacara harfiah, konsumén bakal nerapkeun lampu sonten sareng hudang mendakan lampu dina tihang dina lantai. Kami sadar yén urang kedah ningkatkeun perekat urang. 

Kalayan VHB, ieu henteu kajantenan deui (pita perekat anu kuat pisan anu dianggo pikeun ngagantelkeun jandéla sareng pelapis baja ka Burj Khalifa di Dubai). Nanging, ieu nyababkeun seueur patarosan sapertos:

"Kumaha cara kuring nyabut lampu bias tina TV kuring?

"Kumaha cara kuring samentawis masang lampu bias?"

"Kumaha kuring ngalihkeun lampu bias kana TV sanés?"

"Kumaha cara miceun résidu pencahayaan bias?"

Sababaraha urang nganggo pita pelukis pikeun nerapkeun lampu na. Anu sanésna bakal nganggo pita listrik. Kami sadar yén seueur pangguna propésional kami anu nganggo pita gaffer, anu, leres, seueur pangguna di bumi henteu kedah linggih. 

Dugi ka ayeuna. 

Luyu sareng tujuan urang pikeun terus mekar kisaran produk kami, ayeuna kami nawiskeun mini gulungan pita gaffer gratis kalayan mésér MediaLight atanapi LX1. Sadaya anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nambihan kana pesenan sareng muatan $ 3.50 anu biasana (anu kalebet kiriman kanggo pesenan mandiri - muatanana langkung alit tibatan biaya ongkos kirim) dibebaskeun. 

Pencét di dieu pikeun kéngingkeun sababaraha pita gaffer gratis sareng lampu anjeun!

Kami pikir yén pita gaffer langkung saé pikeun panggunaan téater bumi, naha éta dipaké pikeun nerapkeun lampu bias atanapi pikeun ngabantosan kabel kaluar-of-control. Sareng pikeun pangguna propésional, kami pikir mini-gulung kami sampurna pikeun ransel, kantong kaméra atanapi kantong laptop anjeun. Sakitar ukuran gulung pita listrik, éta langkung merenah tibatan ngempelkeun gulung pita gaffer anu ageung. 

artikel saméméhna Naha MediaLight henteu dijual di Amazon.com?
artikel salajengna Ngawangkong ngeunaan cahaya bias dina saluran Murideo