Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

LG TV mah ngan ukur gaduh port USB 2.0

Anjeun terang, kami resep janten laleur dina tembok pikeun rapat pamasaran di sababaraha pabrik ieu.  

"Hayu urang ngadamel TV OLED anu hébat sareng ngan ukur masihan palabuhan USB 2.0." 

                                   - Sababaraha desainer produk LG

Aya sababaraha solusi pikeun masalah ieu, tapi kami hoyong terang kumaha anjeun bakal nganggo lampu anjeun heula.

Sacara umum, unit MediaLight Mk2 1-4 méter panjangna sahandapeun 500mA (maksimum pikeun USB 2.0) bahkan nalika disetél dina 100% dina dimmer. Unit anu langkung ageung bakal narik amps anu langkung alit nalika dimmed kana tingkat anu khusus.  

Pikeun strip MediaLight anu langkung ageung kami tiasa ngirim panambah USB gratis nganggo mesen anjeun (anjeun kedah nyungkeun heula - teu aya biaya. upami éta dikirimkeun ku paréntah anjeun. Upami anjeun nyungkeun éta saatos pesen anjeun dikintunkeun, kantun mayar ongkos kirim -kira $ 3 di Amérika Serikat). Enhancer henteu gratis kalayan LX1. Nanging, urang tiasa nambihan salah sahiji kana pesen anjeun ngan ukur $ 5 ($ 8 upami dipésér saatos kanyataan). (MediaLight, sacara umum, kalebet langkung seueur "barang" sambungan kabel, saklar, jarak jauh, adaptor, klip, sareng sajabana. Upami urang ngasupan sadayana nganggo LX1, biayana ampir dugi ka MediaLight). 

Enhancer ngagabungkeun kakuatan dua port USB 2.0 pikeun nyayogikeun 950mA tanaga - draw maksimum bahkan 6m Mk2 Flex dina kacaangan 100%. 

Kami parantos sababaraha urang naroskeun "naha henteu ngan ukur nambihan panambah listrik sareng unggal urutan, tibatan meryogikeun urang maca situs na?" 

1) Kaseueuran jalma henteu peryogi paningkatan kakuatan sareng kami henteu hoyong naékkeun harga MediaLight. Kami resep ngan ukur nyayogikeun bagian tambahan gratis dina dasar anu diperyogikeun. 
2) Maca situs sateuacan mésér henteu pernah mangrupakeun ide anu goréng. Kami yakin yén upami langkung seueur anu maca situs éta, kami bakal kéngingkeun email anu langkung kirang sapertos "naha kuring henteu tiasa kéngingkeun MediaLight kuring pikeun ngarobah warna?"

Kaseueuran palanggan kami, kumaha oge, nyodok situs sareng maca, anu kumaha anjeun dugi ka dieu! Woohoo! Jalma anu lengkep sapertos anjeun terang yén produk kami disahkeun pikeun akurasi sareng kalebet jaminan anu komprehensif anu bahkan ngalangkungan pamasangan botched. Hatur nuhun parantos maca dugi kadieu!