Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

MediaLight Mk2 Flex CRI 98 6500K Lampu Bias Bodas

289 ulasan
Ngahémat nepi ka $10.00 Simpen $10.00
Harga aslina $59.95
Harga aslina $59.95 - Harga aslina $108.90
Harga aslina $59.95
Harga ayeuna $49.95
$49.95 - $98.90
Harga ayeuna $49.95

Seri MediaLight Mk2:
Cahaya Optimal Pikeun Lingkungan Pidéo Pidéo Anu Kritik

Naha anjeun ningali TV salah dina kahirupan anjeun? 

Kalayan MediaLight Mk2 Flex, anjeun tungtungna tiasa resep nonton pilem dina TV anjeun bari henteu kedah hariwang naha lampu lingkungan anjeun akurat. Kami parantos diuji sareng ngawangun simulasi anu luar biasa D65 bodas lampu bias anu disahkeun ku Imaging Science Foundation sareng dianggo ku para ahli sadunya. 

MediaLight Mk2 Series dikembangkeun pikeun nyayogikeun solusi cahaya bias "Simup D65" anu akurat pikeun bioskop bumi anu paling nuntut sareng aplikasi éditan pidéo profesional.

Mk2 ngagabungkeun CRI ultra-tinggi sareng akurasi suhu warna sareng genah sareng portabilitas sistem cahaya bias LED anu didamel USB. Warna-stabil dimming sareng pemanasan instan mastikeun yén lampu sakuliling anjeun sok aya dina target.

Waktosna pikeun ngeureunkeun hirup (atanapi, sahenteuna, nonton TV) dina kaayaan gelap!

"Simpé, éta MediaLight Mk2 Flex ngalakukeun padamelan persis sakumaha anu dicarioskeunana. Kuring ngukur kinerja kalayan CalMAN sareng spéktrométer i1Pro2, sareng éta leres ku titik bodas D65 sareng ngagaduhan réspon spéktral anu paling lega lampu naon waé anu ku kuring diukur nepi ka ayeuna."

- Chris Heinonen, Teater Imah Rujukan

Fitur

Fitur MediaLight Mk2:
• akurasi tinggi 6500K CCT (Suhu Warna Korélasi)
• Indéks Rendering Warna (CRI) ≥ 98 Ra (TLCI 99)
Laporan Spéktro (.PDF)
• Warna-stabil dimming sareng pemanasan instan
5v USB 3.0 (900mA atanapi kirang) Didukung pikeun 5-6m
5v USB 2.0 (500mA atanapi kirang) pikeun 1-4 méter (handapeun 500mA) atanapi USB 3.0 dijalankeun pikeun 5-6 méter (langkung ageung ti 500mA) dina kacaangan pinuh (amperage ningkat kalayan panjang)
• Kalebet dimmer PWM infrared sareng remote control (cocog sareng jarak jauh universal sareng hub pinter anu dilengkepan blaster IR)
• mesék sareng iteuk otentik 3M VHB napel napel
• USA Adaptor kalebet (henteu diperyogikeun upami port USB 3.0 sayogi dina TV). 
• 0.5m extension kalebetkeun
• Garansi Terbatas 5 Taun
• Disarankeun pikeun sadaya tampilan, kalebet High Dynamic Range (HDR)

ukuran Bagan

    Pikeun tampilan anu langkung ageung ti 90 ", dimana dipikahoyong pencahyaan 4-sisi, kami nyarankeun nempatkeun strip 3 inci ti gigir, tibatan 2 inci. Ieu supados anjeun henteu késangan LEDs sateuacan nganggo 4 sisi.

     

    Harita customer
    4.9 Dumasar kana 289 Ulasan
    lima?
    95% 
    275
    lima?
    4% 
    12
    lima?
    1% 
    2
    lima?
    0% 
    0
    lima?
    0% 
    0
    Palanggan Photos
    Nulis Review

    Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

    Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

    Filter Ulasan:
    ZB
    10 / 22 / 2021
    Zack B.
    Amérika Sarikat Amérika Sarikat
    Kapercayaan sareng kanyamanan

    Salaku colorist a, Abdi bogoh MediaLights. Versi flex anyar tiasa dianggo saé dina layar pinuh. Abdi biasa gaduh aranjeunna di tempat damel anu leres-leres mésér anu sanés pikeun tv bumi kuring.

    WR
    10 / 21 / 2021
    William R.
    Amérika Sarikat Amérika Sarikat
    Lampu hébat tapi kalayan caveats operasional

    Ieu dipasang dina tonggong TV LG CX OLED 77 inci. Nuturkeun pituduh dina website, lampu aya di luhur jeung dua sisi wungkul. Napel dina strip teu dipaké saprak éta bakal geus permanén affixed strip ka TV. Sabalikna, éta dipasang sareng sababaraha potongan UHU Tac ProPower (sapertos Blu Tac), sareng éta tiasa dianggo saé. Mimitina kakuatan disayogikeun ku port USB dina TV tapi éta henteu tiasa diprediksi sacara operasional, janten ayeuna dipasang kana a stop kontak pinter jeung dikawasa ku aplikasi smartphone. Ieu teu idéal tapi jalan. Remote leutik nu hadir kalawan MediaLight sampurna pikeun nyetel jumlah katuhu lampu tukangeun TV. Butuh waktu saeutik pikeun ngabiasakeun kumaha bodas cahayana. tapi ayeuna kuring malah teu perhatikeun. Jadi... sakabeh titik ieu pikeun nyieun gambar hadé. Naha éta? Dina wates, enya. Ieu jenis kawas boga lauk goréng kalayan steak hébat. ngagantikeun éta lauk nyieun steak teh hadé? Bisa, ku jadi hiji compliment hadé pikeun tuang, tapi éta langkung seueur ngeunaan henteu janten gangguan tina steak. Henteu aya patarosan, nalika dipasang leres, lampu bias ieu ngamungkinkeun TV katingali saé-gancang tanpa gangguan, sareng éta waé anu kuring naroskeun. Dianjurkeun.

    10 / 21 / 2021
    Lampu Bias MediaLight

    Halo, William- Sababaraha hal. 1) Kakuatan LG tiasa diprediksi. Port USB bakal salawasna pareum sawaktos panyegerkeun piksel parantos jalan. Anjeun tiasa mareuman refresher piksel, tapi anjeun bakal umur tampilan prematurely. Dina kalolobaan kasus, ieu ngandung harti yén lampu bakal pareum pas refresher rengse jalan -- biasana dina 4 menit, tapi bisa nepi ka 10 menit. 2) Urang nawiskeun bebas gaffer taper on pamundut, sarta ieu jalan ogé Blu Tac, Tapi tanpa résidu nanaon. 3) Sora lampu anjeun tiasa caang teuing upami nyababkeun gangguan. Anjeun kedah ngaunduh pola cahaya bias sareng detil bayangan anu sayogi gratis dina situs ieu. Cahaya bias anu saé henteu kedah ngaganggu.

    JG
    10 / 15 / 2021
    Joshua G.
    Amérika Sarikat Amérika Sarikat
    Produk hébat sareng layanan anu langkung saé!

    Flex anu saé, tapi jasa na langkung saé! Jason ka luhur sareng di luar pikeun mastikeun yén anjeun wareg ku produk na.

    RM
    10 / 15 / 2021
    Rubén M.
    Amérika Sarikat Amérika Sarikat
    Ngan naon anu kuring pilari.

    Ngan naon anu kuring pilari.

    MediaLight Bias Lighting MediaLight Mk2 Flex CRI 98 6500K Tinjauan Lampu Bias Bodas
    SP
    10 / 13 / 2021
    Sean P.
    Amérika Sarikat Amérika Sarikat
    Ngaleungitkeun ekspektasi sajauh!

    Abdi nembé mésér TV OLED. Upami anjeun terang ngeunaan TV éta, éta ngagaduhan Hideung leres, sabab teu kedah lampu latar. Unggal piksel mangrupikeun sumber cahaya nyalira. Transisi tina lampu ka layar poék, leres-leres teuing ieu sareng panon kuring bakal capé sareng kaduruk saatos sababaraha jam. Putra abdi teras nyarankeun produk ieu sareng WOW! Panon kuring henteu pernah ngaganggu kuring ayeuna sareng tiasa maén jam atanapi nonton TV. Putra abdi nyarios yén éta parantos ngubaran masalah panonna sareng éta ogé pikeun kuring. Kuring bakal nempatkeun ieu dina TV kuring ayeuna sareng ka hareup. Pantes unggal sen! Kahoyong kuring terang ngeunaan taun-taun ka pengker. Pasti WAJIB mésér!