Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Sadayana gaduh opini ngeunaan naon anu katingali saé upami ngeunaan pencahayaan bias.
MediaLight ngagaduhan standar.



Kami ngawangun The MediaLight® kalayan komponén kualitas pangluhurna sareng propésional Hollywood sareng peminat bioskop bumi percanten ka The MediaLight pikeun suhu warna anu optimal (6500K, sareng langkung khusus CIE standar cahayana D65 "video bodas") sareng indéks rendering warna tinggi (CRI) diperyogikeun pikeun nempoan kritik-warna. Kedah anjeun ngaganti atanapi ngalereskeun MediaLight anjeun salami periode jaminan 5 taun, unggal komponén sistem cahaya bias MediaLight anjeun katutupan - bahkan pikeun hal-hal sapertos karusakan teu kahaja atanapi maling.

Jaminan kami langkung lengkep tibatan jaminan jaminan anu paling komprehensif anu anjeun mendakan dina produk sanés. Kumaha urang ngalakukeun ieu? Kami ngawangun produk urang pikeun tahan sareng percanten yén anjeun kedah sahenteuna 5 taun jasa diandelkeun ti MediaLight anjeun. Kami ngawajibkeun panyadia kami nangtung ogé dina komponénna. Upami urang ngaganti bagian, éta bakal mayar kami. 



Poto dianggo kalayan idin ti David Abrams tina Avical.com

"Standar industri nyungkeun lampu bias dina layar, sareng ku kamampuan HDR anu langkung luhur, éta langkung penting tibatan kantos merangan kacapean panon.
  Sistem MediaLight nyayogikeun solusi anu hadé pikeun paningali anu bijaksana, ngirangan kacapean panon, ningkatkeun kontras anu dirasa, sareng ningkatkeun pangalaman paningal.  Henteu ngan ukur kami nyarankeun MediaLight ka konsumén kami, tapi éta anu kuring pribadi anggo di bumi kuring sorangan. "  

                               -David Abrams, Avical.com
 

MediaLight mangrupikeun cara anu pikasebeleun pikeun nguntungkeun tina tampilan anjeun. Ieu sanés strip LED komoditi anu sami anu anjeun mendakan dina situs sanés, ogé lampu anu ngarobah warna anu henteu sanggup ngahasilkeun bodas sajati. 

Kami ngadamel produk pencahayaan bias tingkat profesional bari nganteurkeun nilai anu langkung saé pikeun artos anjeun.

Urang tunduk kana ColorGrade kami Chip SMD (LED mount device LEDs) kana tés anu ketat sateuacan dipasang kana PCB tambaga pikeun konduktivitas termal anu unggul, sareng kami nyertakeun sadayana anu anjeun peryogikeun dina kit kanggo "solusi dina kotak" anu leres.

Henteu aya alat anu diperyogikeun (sagigir gunting, upami anjeun motong potongan kana ukuran anu langkung alit) sareng anjeun bakal senang mendakan yén The MediaLight hargana langkung alit tibatan solusi DIY bari nawiskeun CRI anu unggul, suhu warna sareng distribusi listrik spéktral. (Kami ngamimitian salaku DIYers, janten kami ngaraos nyeri anjeun!).

Beda sareng strip LED anu sanés, sistem lampu bias kami nawiskeun:

  • Suhu warna D65 / 6500K anu akurat pisan (CCT)
  • CRI Tinggi Luhur (98-99 Ra pikeun MediaLight Mk2 sareng MediaLight Pro, masing-masing)
  • Garansi Terbatas 5 Taun (upami éta henteu tiasa dibenerkeun, kami bakal ngagentos)
  • Kaasup-dina-kotak 50-stop / 2% -inement PWM dimmer
  • Kontrol jarak jauh infra merah dianggo sareng jarak jauh universal sareng hub anu diaktipkeun IR (Eclipse kalebet dimmer desktop tibatan jauh)
  • Langkung ageung, langkung terang LED sareng 50% langkung per méter tibatan paling strip
  • Tambaga PCB pikeun pembuangan panas anu unggul sareng umur anu langkung lami
  • Super-kuat VHB ku 3M panyokong napel
  • Teu Patarosan Dipénta 45 Poé Mayar Returns and Refunds or exchange (Kanggo pesenan USA dina halaman wéb Amérika Serikat kami). 
  • Disahkeun ku Yayasan Élmu Imaging
  • Dirojong ku Tumbak Stacey
  • Disahkeun ku David Abrams ti Avical

Upami inpormasi ieu mumbo-jumbo ka anjeun, anu nyandak éta The MediaLight mangrupikeun lampu bias pilihan studio luhur Hollywood, pembuat film, peminat téater bumi, gamer, sareng penggemar olahraga.

Pengesahan anu paling penting nyaéta lisan ti para nasabah anu parantos ngajantenkeun produk urang langkung saé ku rekomendasi fitur-fitur anyarna mangtaun-taun. Pastikeun maca ulasan sareng parios forum online.

Kami nyertakeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun instalasi kualitas-profesional dina kotak, sareng upami aya hal anu teu diantisipasi, wartosan kami. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabéréskeun kaayaan unik anjeun ngalangkungan email, obrolan atanapi telepon video. 

Sakabeh lini produk produk MediaLight, ti $ 32 MediaLight Mk2 Eclipse urang dugi ka sistem anu langkung ageung, disahkeun ku The Yayasan Élmu Imaging (ISF) sareng dipercaya ku hobi bioskop bumi ogé profesional pilem sareng siaran. Hiji-hijina alesan pikeun milih hiji modél tibatan model anu séjén nyaéta pikeun nyocogkeun TV sareng pamasangan anjeun.