Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

MediaLight Mk2 Eclipse 1 Méter (Pikeun Muter Komputer)

67 ulasan
Ngahémat nepi ka $3.00 Simpen $3.00
Harga aslina $32.95
Harga aslina $32.95 - Harga aslina $42.90
Harga aslina $32.95
Harga ayeuna $29.95
$29.95 - $39.90
Harga ayeuna $29.95
rinci produk

Seri MediaLight Mk2: 
Cahaya Optimal Pikeun Pidéo Warna-Kritik
Lingkungan Nempo

Sanés ngan ukur ngeunaan némbak sampurna éta; éta ogé ngeunaan mastikeun yén anu anjeun tingali dina layar nyaéta pas naon anu bakal katingali ku batur nalika aranjeunna ningali padamelan anjeun. Kusabab kitu kami parantos ngararancang produk urang kalayan leres-leres aya dina pikiran - janten anjeun tiasa yakin yén unggal jéntré ngeunaan proyek anjeun bakal diwakilan sacara akurat dina alat paningal naon waé.

MediaLight Mk2 Series dikembangkeun pikeun nyayogikeun solusi cahaya bias "Simup D65" anu akurat pikeun bioskop bumi anu paling nuntut sareng aplikasi éditan pidéo profesional.

nu Mk2 Eclipse 1m ngagabungkeun CRI ultra-luhur sareng akurasi suhu warna sareng genah sareng portabilitas sistem cahaya bias LED anu didamel USB. Warna-stabil dimming sareng pemanasan instan mastikeun yén lampu sakuliling anjeun sok aya dina target.

Sadaya produk MediaLight Mk2 Series ngabagi distribusi kakuatan spéktral D65 anu sami, ngahindarkeun masalah anu cocog sareng persépéntal sareng mastikeun pencahayaan anu konsisten sareng terkendali. Pesen MediaLight sareng tingali bédana pikeun nyalira. 

spésifikasi


Spésifikasi MediaLight Mk2:

  • CCT-6500K akurasi tinggi (Suhu Warna Korélasi)
  • Indéks Rendering Warna (CRI) ≥ 98 Ra (TLCI 99)
  • Laporan Spéktro (.PDF)
  • Warna-stabil dimming sareng pemanasan instan
  • USB 3.0 Powered
  • Dimmer PWM kalebet (kadali jarak jauh sayogi ku biaya tambahan)
  • Peel sareng iteuk otentik 3M perekat ningkatna
  • Rek 5 Taun Limited
  • Disarankeun pikeun sadaya tampilan, kalebet High Dynamic Range (HDR)
Bagan ukuran


Harita customer
4.9 Dumasar kana 67 Ulasan
lima?
93% 
62
lima?
4% 
3
lima?
1% 
1
lima?
1% 
1
lima?
0% 
0
Palanggan Photos
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
MD
10 / 18 / 2021
Mélissa D.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Alus!

Naon lini produk anu saé kalayan dokuméntasi anu luar biasa sareng komunikasi ku MediaLight. Kuring miharep langkung seueur perusahaan nyandak usaha sapertos kitu pikeun babarengan sareng konsuménna! Peryogi kéngingkeun sababaraha TV kuring ayeuna!

MediaLight Bias Lighting MediaLight Mk2 Eclipse 1 Meter (Kanggo Témbok Komputer) Tinjauan
JT
10 / 13 / 2021
Jamie T.
Kanada Kanada
MediaLight Mk2 Eclipse

Kuring jarang nyerat ulasan négatip, khususna pikeun usaha alit sapertos kieu. Abdi mendakan jasa palanggan sareng waktos pangiriman anu saé. CRI tinggi sareng kualitas lampu umum lampu 6500k anu kuring mésér sampurna pikeun rohangan digital kuring. Abdi gaduh strip Mk1 2 méter anu ngalir di tukangeun méja kuring anu dumuk 6 inci tina témbok tukangeunana. Ieu masihan katerangan lemes hébat dina témbok tukangeun monitor Eizo kuring anu kuring anggo pikeun ngédit poto. Pikeun sababaraha dinten munggaran sadayana jalan saé, tapi nalika kuring paling anyar mencabut USB tina bagian tukang macmini kuring kuring ningali strip ngaleungitkeun bagian lampu sakedap tina lampu. Sababaraha dinten sanggeusna cahaya lirén pisan. Kuring salawasna ati-ati pisan kana pakakas kuring sareng nanganan lampu strip sakedik nalika unboxing sareng aplikasi. Bisa jadi kuring ngalaman strip anu rusak, atanapi éta ngan ukur henteu ati-ati ku lampu strip anu lemes pisan éta sorangan. Naséhat kuring ka calon pembeli kedah ati-ati pisan nanganan lampu, sareng pastikeun éta diterapkeun leres pertama kalina janten anjeun henteu kedah némpél deui saatosna.

10 / 13 / 2021
Lampu Bias MediaLight

Kami jarang nampi ulasan négatip, tapi hanjakalna kadang kajadian. Kami manusa sareng kadang-kadang kaayaan rusak. Tapi kami tetep henteu nampi seueur ulasan négatip sabab kaseueuran pelanggan ngahubungi kami upami aranjeunna ngalaman masalah sareng produk urang. Jalma-jalma éta biasana ngaraos langkung saé ngeunaan produk nalika aranjeunna ningali yén kami serius ngeunaan layanan palanggan. Kusabab, nyatana, urang moal pernah tiasa ngadamel produk anu 100% bébas kagagalan. (Kami, kumaha ogé, bagja anjeun nyatet akurasi produk kami). Pikeun urang, produk ngan saé jaminanna. Unggal MediaLight Eclipse anu urang jual ditutupan ku Jaminan MediaLight 5 Taun. Éta kalebet kagagalan sapertos kieu sareng karusakan teu kahaja, banjir bahkan maling layar anjeun. Sareng, kumargi Eclipse henteu acan umur lima taun, éta hartosna yén puluhan rébu unit Eclipse masih jalan kuat. Sanaos kitu, urang moal tiasa maksa batur ngahubungi kami upami aranjeunna ngalaman masalah sareng tinjauan éta sanés klaim garansi. Upami anjeun ngahubungi kami dina formulir kaluman jaminan kami kami bakal buru-buru kaluar bagian ngagantian. Dugi ka waktos éta, henteu tiasa dilaksanakeun sabab kami henteu terang ID pesen anjeun.

VM
10 / 11 / 2021
Vincent M.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Lampu anu alus, pikeun ngajaga saring panon anu jauh!

Kuring nembé dipasang lampu-lampu ieu sareng naon bedana ieu. Saatos nyobian sababaraha kit lampu sanésna kuring ragu-ragu pikeun nyobaan ieu tapi perekat anu dianggo nyaéta batu padet sareng lampu na sakumaha caang sakumaha anu dituduhkeun. Pangrojong pelanggan anu hébat sareng komunikasi. Disarankeun pisan.

KN
10 / 05 / 2021
Kevin N.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Lampu bias hébat

Persis naon anu kuring mesen. Kuring condong ngajaga rohangan kuring poék janten salawasna alus lamun aya lampu tukang. Éta rada gampang dipasang. Kontrol anu sumping sareng lampu sakedik ngahontal pikeun ngahontal tapi kuring henteu ngalakukeun seueur pangaturan kana sét anu ayeuna kuring gaduh. Bakal nyarankeun! Mertimbangkeun kéngingkeun hiji kanggo TV kuring di ruang tamu kuring ogé.

JL
09 / 30 / 2021
Jeena L.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Produk anu ngabantuan sapertos kitu!

Éstu ngirangan eyestrain sareng ngabantosan kuring pikeun ngagaduhan kasaimbangan anu langkung saé nalika grading warna!