Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Patarosan remen tanya

Naha lampu hurung sareng pareum ku TV?

    Ieu lieur seueur jalmi. Jawabanna gumantung kana TV sareng saleresna teu aya hubunganana sareng lampu-lampuna. Upami port USB pareum, lampu-lampu na bakal kaleungitan listrik.

    Kanggo seueur TV, ieu bakal kajadian. Nanging, upami anjeun gaduh a Sony Bravia TV, anjeun kedah nganggo solusi sapertos kadali jarak jauh MediaLight (kalebet sareng MediaLight Mk2 Flex) sabab port USB Bravia kalakuanana salah. Upami anjeun gaduh Samsung TV sareng kotak One Connect anu misah, port USB henteu pareum ogé, sareng TV anyar kaluar ti jaman ka jaman anu polah teu bisa diprediksi. Sababaraha TV sapertos Samsung sareng LG kadang-kadang peryogi sababaraha menit lampu hurung saatos TV dipareuman. Ieu disababkeun ku sababaraha alesan, kalebet prosés anu dianggo pikeun manjangan umur panel. 

    Nanging, upami TV anjeun pareuman listrik kana USB anjeun nalika TV dipareuman, MediaLight anjeun bakal pareuman nalika éta leungit kakuatan.

    Sareng, Leres! Unggal dimmer tunggal yén urang ngajual gaduh mémori terus-terusan. Ieu ngandung harti yén nalika kakuatan disimpen deui kana lampu, lampu bakal balikkeun tingkat kacaangan anu parantos disetél sateuacanna. 

    Anjeun tiasa ngajarkeun paréntah kadali jarak jauh ka hub jauh atanapi pinter sadidinten anjeun ku IR blaster pikeun ngajadikeun otomatis prosésna atanapi mésér salah sahiji dimmers wifi anu hadé pikeun anjeun tiasa nyarios Alexa atanapi Google Home pikeun ngahurungkeun lampu (anjeun tiasa nganggo HomeKit tapi ieu meryogikeun panggunaan HomeBridge). 

Naha cahaya MediaLight bias ngarobah warna?

     Henteu ngan ukur fokus kami nyaéta manufaktur anu akurat, bias-kualitas video bias bodas cahaya, lampu méja, perlengkapan sareng lampu.

    Kami henteu ngadamel produk anu ngarobah warna sabab tujuan kami nyaéta ningkatkeun warna dina TV anjeun, henteu dina témbok anjeun. Béta henteu hartosna lampu kami henteu sanggup ngarobih rohangan anjeun. Pencahayaan bias bodas D65 simulasi anu kuat kami bakal ngagumbirakeun anjeun sabab éta nyayogikeun lingkungan anu sampurna pikeun TV anjeun.

    Rekomendasi kami? Ningkatkeun lingkungan anu ningali. Entong nambihan gangguan anu nyababkeun pergeseran jenuh, warna sareng suhu warna. 

    Upami anjeun nyéépkeun waktos sareng artos calibrating tampilan anjeun, anjeun sadar yén lampu bias bakal robih warna atanapi nganggo titik bodas anu salah bakal "henteu kalibrasi"tampilan anjeun tina sudut pandang panitén.  

    Lampu kami moal ngajantenkeun tembok anjeun robih warna, tapi éta ogé moal mangaruhan parah warna dina layar sapertos lampu anu ngagentos warna. 

    Upami anjeun hoyong ningkatkeun tampilan anjeun ku lampu bias anu ningkatkeun kualitas warna sareng kontras dina layar anjeun, bari ngirangan kacapean panon sareng nyegah ingetan gambar, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. MediaLight diaku pikeun akurasi, réliabilitas sareng harga anu adil ku ahli pasilitas produksi sareng konsumén sami. 

    Béja anu saé nyaéta kualitas ngawangun urang anu langkung luhur ngahasilkeun umur anu langkung lami. Dimana LED komoditas gaduh harepan hirup sakitar 1 taun, unggal strip MediaLight dijamin salami 5 taun, ngagambarkeun klise lami, "mésér hiji, ceurik sakali."

Naha anjeun ngajual lampu anjeun di Amazon?

    Sanaos sababaraha dealer internasional panginten tiasa ngajual dina halaman wéb Amazon internasional, kami henteu ngajual MediaLight atanapi LX1 dina Amazon.com. Kami resep ngajual langsung ka konsumén sareng gaduh kontrol kana inventaris sareng daptar kami. Tangtosna, anjeun masih tiasa mayar nganggo Amazon Pay dina halaman wéb kami upami anjeun kersa, tapi kami henteu ngajual produk kami dina Amazon. 

Sabaraha lami waktosna kanggo pesen kuring dugi?

    Gancang-gancang! 99% waktos, pesenan USA sumping dina 1-2 dinten! 

    Sakumaha urang terang, USPS mangrupikeun hal anu panas ayeuna. Kami mutuskeun yén kami moal tiasa nyayogikeun tingkat jasa anu urang kedah nawiskeun upami urang kedah ngandelkeun waktos pangiriman pos anu pikasieuneun. 

    Ayeuna, kami ngintunkeun sadayana pesenan ku FedEx 2-Day di Amérika Serikat sareng FedEx Prioritas Internasional pikeun sésana dunya. 

    Kami dumasarkeun di New Jersey sareng ngintun pesen ti New Jersey. Pesenan disimpen sateuacan 3 sonten dikirimkeun dinten anu sami. 

    Pesenan pikeun kaseueuran Komunitas Ékonomi Éropa, Kanada sareng Méksiko, Koréa Kidul, Singapura, Taiwan, Hong Kong ogé biasana sumping dina 2-3 dinten. Kami kirimkeun ka sakumna dunya dina waktos 6 dinten.

    Kami salawasna ngirimkeun pesenan internasional sareng PPN sareng bea cukai kalebet harga pengiriman kami. Anjeun moal ngahutang hal anu sanés dina pangiriman! Kami bakal mastikeun ngabalikeun balanja upami sumping telat, salami kami cocog pikeun pengembalian dana jaminan FedEx. Upami éta musna, kami bakal langsung ngirim gaganti!  

Naha kuring leres-leres ningali bédana dibandingkeun sareng lampu rendering warna handap?

    Leres. Kami moal ngaliwat masalah ngadamel aranjeunna upami aranjeunna henteu ningkatkeun kualitas gambar. Tingali nada kulit handapeun lampu anu kualitas handap teras deui handapeun lampu bias bohlam CRI 98 MediaLight. Sumber cahaya anu henteu gaduh spéktrum beureum anu penting henteu katingali saé nalika dibayangkeun tina nada kulit. Hiji bagian anu penting pisan tina kalibrasi tampilan nyaéta mastikeun yén nada kulit katingali alami. 

    Kalayan tampilan anu transmisif (nyaéta TV), lampu henteu ditémbong tina tampilan, tapi pasipatan lampu lingkunganana dina lingkungan ningali masih gaduh tibalik pangaruh kana naon anu urang tingali dina tampilan.  

    Sarua sareng naha cahayana haneut ngajantenkeun TV katingali biru teuing, atanapi lampu anu seueur teuing magenta ngajantenkeun gambarna héjo. Tapi tibatan janten fungsi koordinat chromaticity, adaptasi spéktral disababkeun ku distribusi kakuatan spéktral tina sumber cahaya. 
    Nalika urang adaptasi sareng lampu anu teu akurat, tampilanana ogé katingali henteu akurat, tapi dina arah anu sabalikna.

    Ngabingungkeun? Pikirkeun kumaha iPhone sareng telepon Android ayeuna parantos nyetél adaptasi kana titik bodas di rohangan. Upami anjeun ngahurungkeun atanapi mareuman TrueTone atanapi "tampilan adaptif", titik bodas tina tampilan bakal robih sacara dramatis, nunjukkeun anjeun sabaraha cahaya sakitarna parantos ngagésérkeun persépsi anjeun dina layar. Upami anjeun henteu nganggo setélan éta, tampilan tiasa katingali haneut teuing atanapi tiis, gumantung kana cahayana. 
    Kusabab aya warna anu leungit dina lampu rendering warna anu goréng (digeneralisasi salaku low CRI), kakurangan spéktral tiasa mangaruhan kumaha urang ningali warna anu sami dina tampilan. Langkung seueur tina kerucut anu raos-warna dina rétina kami khusus pikeun ningali beureum tibatan primér anu sanésna, sareng tampilan na ngandung subpixel beureum, héjo sareng biru.  

    Salaku tambahan, sumber cahaya anu kakurangan beureum ngagentos ku ngagunakeun lampu konéng pikeun ngahontal titik bodas sasarina (konéng + biru = bodas CRI handap). Kami paling peka kana lampu konéng / héjo, anu sawaréh ngajelaskeun naha lampu-lampu anu warna na goréng rendering sering katingali konéng sareng héjo tibatan katingali panonpoé. 

Abdi henteu tiasa ningali lampu beureum dina remote control, naha anjeun ngirimkeun aki-aki pikeun kuring.

    Henteu, anjeun moal tiasa ningali LED infra red dina remote control sabab éta infra red. Kadali jauh henteu hurung katingali. MediaLight henteu nganggo jarak jauh frekuensi radio. Éta henteu katingali hérang nalika anjeun mencét tombol. 

    Bagian tina kabingungan kusabab kanyataan yén jarak jauh asli urang nyaéta RF sareng terang hampang. Remote RF pangahirna dikirimkeun langkung 3 taun ka pengker. 

    Upami kadali jauh anjeun henteu tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun, kami pasti 99% éta salah sahiji perbaikan ieu bakal ngajawab masalah anjeun. 

Naon anu dicakup dina jaminan 5 taun?

    Sadayana katutup. 
    "Anjing nyah kadali jarak jauh kuring"
    "Kuring ngahaja motong tungtung kakuatan tina lampu."
    "Ruang bawah tanah ngabahekeun sareng nyandak téater bumi kuring."
    Konsumén kami bakal ngadukung kami ngeunaan ieu; kami henteu kantos nolak klaim jaminan. Kami nganggo komponén kualitas sareng lampu bias kami diwangun pikeun awét. 

    Nanging, upami aya anu lepat, urang tingali éta salaku kasempetan pikeun ngingetan anjeun kunaon anjeun milih kami. Upami urang kedah bersaing dina harga, nganggo kualitas luhur, komponén anu disertifikasi ISF anu kami anggo, kami bakal maot. Nanging, kami sadar yén aya liang di pasar nalika ngeunaan akurasi, kualitas sareng jasa. 

    Urang langkung resep difokuskeun ngadamel lampu anu hébat tibatan nyobian terang naha klaim parantos ditutupan. (Ieu henteu hartosna yén kami moal naroskeun pikeun ngabuktikeun yén anjeun gaduh lampu sateuacan ngirimkeun bagian ngagantian). 

    Kaataran ngan ukur nyaéta yén upami anjeun mesen ti luar Amérika Serikat, di daérah dimana kami ngagaduhan distributor lokal, anjeun panginten dipenta mayar naon waé anu langkung gancang tibatan standar paket USPS kelas internasional standar pikeun bagian ngagantian. 

    (Lampu méja MediaLight sareng lampu bohlam ngagaduhan jaminan 3 taun / 30,000 jam). 

    Naha kuring tiasa mayar langkung kirang upami kuring henteu hoyong jaminan 5 taun pikeun MediaLight Mk2 Flex atanapi Eclipse? 

    Jalma-jalma naroskeun patarosan ieu ti jaman ka jaman. Kami henteu ngeusi batre pikeun garansi. Kami nyayogikeun garansi 5 taun kusabab produk kami direkayasa dugi sahenteuna 5 taun. Upami kami henteu ngalebetkeun garansi, kami masih bakal ngecas jumlah anu sami pikeun produk. Diperkirakeun bakal lami langkung lami kusabab kumaha rarancangna, janten kami ngajamin yén anjeun moal kedah mayar sen sanés salami lima taun.

Naha lampu émut tingkat kacaangan sateuacana nalika aranjeunna dipareuman?

    Leres, aranjeunna leres. Unggal jauh anu kami tawarkeun henteu éta henteu sapertos produk anu handap.

Naha MediaLight hargana langkung mahal tibatan sababaraha lampu murah di Amazon sareng Alibaba?

    Upami anjeun milari lampu bias anu henteu ngalebetkeun tebakan, maka teu kedah milarian deui. MediaLight dirancang pikeun nyayogikeun pangguna nganggo lampu ambient anu akurat sareng tepat sepanjang waktos tanpa gagal - dijamin! Henteu ngan ukur harga urang terjangkau tapi garansi kami bakal ngaliput MediaLIinten anjeun lami saatos lampu murah éta ditumpukeun di TPA. Anjeun teu kedah mésér bagian ngagantian atanapi lampu bias anu sanés deui (dugi ka 5 taun).

    Kami nganggo chip ColorGrade SMD khusus pikeun akurasi dina chromaticity sareng warna rendering. Lampu sanésna henteu. Éta henteu hartosna yén éta lampu goréng pikeun kémping atanapi nyahayaan tangga bawah tanah anjeun, éta hartosna yén aranjeunna henteu cocog pikeun lampu bias di tukangeun tampilan anu dikalibrasi anjeun. 


    Indéks rendering warna minimum (CRI) pikeun MediaLight di 2020 nyaéta Ra 98 Ra sareng TLCI nyaéta 99. Dina taun munggaran urang (2015), lampu urang langkung ti 91 Ra. MediaLight Pro kami ngagaduhan CRI anu mantep pisan dina 99 Ra sareng TLCI 100.


    Sakumaha akuratna? Sababaraha bakal nyarios anu ngajantenkeun aranjeunna henteu benten sareng matahari. Kami henteu nyarios kitu, sabab, ku spéktrofotométer, urang tiasa ngabédakeun sumber cahaya buatan manusa tina panonpoé. Éta, kumaha ogé, saé pisan. Luar biasa. 

    Kumisan ti kualitas chip kami, kami kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun pangaturan lampu bias anu idéal. Kami kalebet dimmer, remote control (dina model TV) ogé klip manajemén kawat sareng tali velcro pikeun ngabéréskeun pamasangan anjeun. 

    Kami moal sering janten pilihan anu paling murah, tapi markup kami langkung saderhana tibatan sistem jual anu didamel nganggo chip inferior, PCB murah sareng tanpa fitur anu diperyogikeun sapertos dimmer. Anjeun bakal nganggo MediaLight anjeun ogé ka payunna, lami saatos lampu kualitas handap aya di TPA. Naroskeun sakuringeun. Anjeun bakal ningali. Kami nutupan sadayana dina jaminan kami kusabab MediaLight diwangun sapertos tank.

Naha kuring leres-leres ningali bédana dibandingkeun lampu anu langkung mirah?

    Naha anjeun langkung resep ningali tampilan anu dikalibrasi? Upami kitu, anjeun bakal leres-leres ningali bédana nalika anjeun lereskeun lampu bias MediaLight. Sakumaha mustahil sigana, nempatkeun lampu anu teu akurat di tukangeun tampilan anu dikalibrasi hakekatna "henteu kalibrasi" tampilan kusabab éta pangaruh pangirangan kana naon anu urang tingali. Upami anjeun nempatkeun lampu CRI anu biru sareng handap anu kasar di tukangeun TV, gambar anjeun bakal katingali langkung haneut pikeun panon anjeun. 

    Kumaha saur anjeun ngeunaan lampu anu robih warna sareng TV?

    Naha anjeun hoyong ngajantenkeun témbok katingali warna-warni, atanapi anjeun nyobian ningkatkeun gambarna? Pelanggan kami henteu neuteup témbok. Aranjeunna langkung resep ningali eusi dina layar. 

    Tapi kami henteu di dieu pikeun ngabantah. Mésér naon anu anjeun badé mésér. Getih perdarahan mangrupikeun hal anu kaseueuran jalma nyobian ngaleungitkeun, henteu nambihan. Dina kasus anu paling parah, éta ngajantenkeun gambarna katingal teu jenuh sareng warnana jarang cocog sareng TV. Goréngna kénéh, éta sering katinggaleun. Upami anjeun mangrupikeun jenis OCD sapertos kami (nasabah # 1, saliwatan), éta panginten tiasa nyorong cau. Aya seueur anu salah. Éta ngaganggu. 

    Nanging, upami anjeun badé nyéépkeun artos sapertos kitu dina lampu warna, kami bakal ngajawab yén anjeun bakal langkung kéngingkeun artos sareng nutupan sajumlah rohangan témbok anu sami ku ngagaleuh tampilan anu langkung ageung. Kalayan tampilan 65 "-90", gambarna jero pisan. Nalika Philips ngaluncurkeun Ambilight di 2004, TV anu maksimal kaluar sakitar 40 "-50". Masih aya sababaraha témbok bulistir - sanés éta alesan, tapi lampu warna katingali konyol dina TV 85 "kecuali upami anjeun gaduh 14 langit-langit.

Naha lampu anjeun ngagentos warna? Aranjeunna bodas haneut? Aranjeunna bodas tiis?

    Henteu. Sadaya jalma ngagaduhan opini ngeunaan naon anu pangsaéna. Kami ngagaduhan élmu sareng standar. Lampu kami disahkeun ku Yayasan Élmu Imaging.  Unggal MediaLight. Ti $ 32.95 Mk2 Eclipse dugi ka unit kami anu paling mahal nyaéta Certified ISF. 

    Upami anjeun ningali dina forum pesen, anjeun tiasa maca ngeunaan lampu bodas warna bodas, haneut bodas sareng warna pelangi anu tiis dugi panon anjeun molotot. Upami aya diantara aranjeunna anu ngalaksanakeun naon anu sakuduna dilakukeun, kami henteu bakal tiasa ngukir ceruk anu langkung ageung pikeun lampu kami (kanyataan: biaya manufaktur urang langkung luhur tibatan aranjeunna écéran harga sareng margin kauntungan urang langkung handap).
    Upami anjeun ahli warna profesional, kami ngadamel The MediaLight pikeun anjeun. Upami anjeun paduli kana téater bumi sareng terang nilai tampilan anu dikalibrasi, kami ngadamel The MediaLight pikeun anjeun. 

    Kami ngadamel lampu CRI tinggi (98-99 Ra) CIE Standar Illuminant D65 (6500K; x = 0.3127, y = 0.329) patuh ("standar rujukan" pidéo bodas) lampu bias pikeun pasar propésional sareng konsumén sareng ngicalna sakaligus harga lumayan pisan sareng ku garansi 5 taun.

    Rujukan bias bias mangrupikeun ngeunaan ngajantenkeun gambar sapertos diréktur anu dipikahoyong. Kami panginten kirang dogmatik tibatan sababaraha - upami anjeun resep lampu warna ngagenclang dina témbok anjeun, kami moal nyobian nyarios anjeun kaluar ti éta. Barina ogé, teu aya akuntansi pikeun rasa. 

    Nanging, nempatkeun warna di tukangeun tampilan ngarobih persépsi urang kana naon anu aya dina tampilan. Ieu sapertos kumaha panon sareng otak urang jalan. Warna anu langkung haneut sapertos oranyeu atanapi beureum di tukangeun layar bakal ngajantenkeun sadaya dina layar katingali langkung biru. Suhu warna anu langkung tiis sapertos biru, bakal ngajantenkeun sadayana katingali langkung beureum. Ieu panginten henteu matak cilaka nalika nonton nu Bachelorette, tapi anjeun henteu hoyong ngalakukeunana di kamar ngawarnaan anjeun atanapi nalika ningali Ngarusak.

Naha Lampu Bias MediaLight pasti D65? 

    Sistem Lampu Bias MediaLight nawiskeun hiji pisan simulasi D65 akurat. Nalika anjeun maca basa pamasaran anu ngajanjikeun "sampurna" atanapi "mutlak" D65, ngartos yén ieu ngan saukur teu mungkin sareng téknologi LED ayeuna.

    Teu aya sumber cahaya D65 anu sabenerna, ngan ukur simulator. Kualitas simulator tiasa ditaksir ku CIE Metamerism Index. Spéktrum pinuh, LED CRI ColorGrade ™ ultra-luhur dina Lampu MediaLight Bias urang ngagambarkeun anu pangsaéna tina naon anu ayeuna aya. 

    Kami rada waspada sareng perusahaan anu nyebat produkna "sampurna" atanapi "tepat D65" kanggo ngeusi langkung seueur sareng resep henteu ngalaksanakeun prakték ieu. Produk kami cocog sareng standar industri. Kami resep ngeunaan kumaha kami tumpukan sareng Yayasan Élmu Imaging satuju. Kami ISF-Certified sareng lampu kami diuji pikeun akurasi warna sareng konsistensi. Kami langkung resep ngamajukeun sareng ngantunkeun teuing.

Naha méter Lumu kuring masihan kuring pangukuran anu pareum ku 300-5000K (dina dua arah?)

    Numutkeun ka LUMU halaman dukungan pabrikan, pangukuran CCT anu langkung handap dina alat Lumu tiasa pareum dugi ka 300K sareng pangukuran CCT anu langkung luhur tiasa pareum dugi ka 3000K. Lampu kami aya di tengah-tengah dua ekstrim éta dina 6500K sareng spésifikasi binning kami nyaéta loba langkung ketat tibatan kasabaran alat Lumu. 

    Sacara sederhana, hapunten upami anjeun nampi hasil anu teu akurat dina Lumu anjeun. Lampu kami ditinjau sapanjang prosés produksi, sareng sacara mandiri diverifikasi di laboratorium Imaging Science Foundation. Kami henteu ngarobih lampu urang supados ukuranana béda dina modél méter khusus sareng aya faktor anu tiasa mangaruhan pangukuran anu dilakukeun di luar lingkungan laboratorium. 

    Sababaraha naros, "Naha aranjeunna ngadamel méter anu henteu mampuh pikeun pangukuran anu pas?" Waleran kami nyaéta yén presisi, dina sababaraha bidang, relatif sareng panjang gelombang anu diukur ogé kalebet kana sababaraha rentang suhu warna sareng distribusi kakuatan spéktral, anu tiasa diukur langkung akurat ku alat-alat tertentu. 

    Dina fotografi, bédana antara 2300K sareng 2400K langkung katingali ku panon manusa tibatan bédana antara 6500K sareng 7000K sareng panggunaan pencahayaan basis tungsten atanapi anu sami dina pilem biasana aya dina kisaran 3200-5000K. Ieu, per halaman wéb Lumu, dimana hasil dina alat sapertos Lumu paling akurat. 

    Méter anu dianggo dina prosés produksi sareng tés urang, Nanging, sanggup pangukuran anu langkung pas dina kisaran CCT anu langkung luhur tibatan dongle iPhone $ 200. Sedengkeun hiji lampu tiasa masihan anjeun hasil anu langkung caket kana 6500K dina salah sahiji alat ieu, alat éta ngandelkeun asumsi ngeunaan distribusi kakuatan spéktral lampu anu ngalangkungan résolusi pangukuran sareng kamampuanana. 

Sakumaha lumén lampu anu anjeun bijilkeun? Naha aranjeunna cukup caang pikeun tampilan HDR?

    Pencahayaan 5v 1a moal tiasa ngaleuwihan kacaangan maksimum teoritis sakitar 400 lumén. Ieu jauh langkung caang tibatan anu kedahna, sareng anjeun masih kedah surem lampu anjeun sacara signifikan pikeun ngahontal tingkat référénsi. Jalur 5v anu langkung ageung kantun nyebarkeun lampu di daérah anu langkung ageung - éta henteu langkung cerah, sareng sababaraha pengecualian. Salaku conto, strip 6 inci bakal langkung cerah tibatan strip 4 inci. 

    Upami anjeun peryogi lampu anu langkung cerah, bohlam 800 lumen MediaLight kami atanapi strip cahaya 12v sareng 24 v kami nawiskeun langkung seueur kacaangan. Nanging, strip 12v kami henteu ngical ampir ogé lampu anu dipasihan USB kusabab kacaangan anu langkung henteu diperyogikeun, sareng kaseueuran jalma resep kana listrik tina TV. 

    urang Jalur tunggal MediaLight kaluaran maksimal tioritis sakitar 400 lumens (42 LED sakitar 20lm unggal). Ieu tara aya naon anu kaluaran lampu bias fluoresensi anu populér. Kami ngan ukur nganggo 5050 (5x5mm) LED, sanés anu langkung alit sareng lemah 3528 (3.5x28mm). Ieu sanés strip LED komoditi. Éta diwangun ku LED anu kami sumber. Aya, kumaha ogé watesan kacaangan nalika pareum tina kakuatan USB. Nanging, kusabab kaseueuran pencahayaan bias dijalankeun ku dimmer, anjeun moal dipikaresep ngalaman watesan ieu dina panggunaan normal.

    urang MediaLight Quad kaluaran sakitar 400 lumén dina kacaangan maksimum. Nanging, aya, watesan kacaangan nalika pareum tina kakuatan USB. Nanging, kusabab kaseueuran pencahayaan bias dijalankeun ku dimmer, anjeun moal dipikaresep ngalaman watesan ieu dina panggunaan normal.

    Ngeunaan HDR, enya aranjeunna cukup caang. Pidéo HDR nganggo kawasan kacaangan pikeun ngabantosan pidéo langkung saé sapertos kanyataan. MediaLight ngaleuwihan sarat kaluaran pikeun lampu bias tampilan HDR.

Naha MediaLight cukup kuat pikeun TV monster 85 "kuring?

    Leres. Éta pasti éta. Anjeun panginten kedah ngaleueut deui ku dimmer jarak jauh anu kalebet. Upami TV anjeun dina témbok, anjeun panginten hoyong 5m atanapi 6m Mk2 Flex.

Salaki kuring moal ngantep kuring ngalukis témbok bodas atanapi warna abu nétral, naon anu anjeun nyarankeun?

    Ieu dianggo lumayan.  :)

    Dina sagala kaseriusan, aya solusi anu sanés, sapertos nempatkeun latar nétral (témbok atanapi lawon nétral) di tukangeun TV. Tapi, warna cét nyatana kurang mangaruhan kana warna cahaya tibatan sabalikna 

Naha strip tiasa diteukteuk?

    Leres, anjeun tiasa motong antara kontak tambaga dimana waé dina strip MediaLight. 

Naha lampu MediaLight bias ngaluarkeun lampu biru?

    Henteu lampu bias kami leres-leres 6500K sareng ≥ 98 CRI pikeun modél standar MediaLight sareng 99 Ra pikeun garis MediaLight Pro kami. Kadang-kadang urang mikir yén pabrik lampu bias LED ngan ukur nebak dina 6500K sabab pangukuran nalika tés urang sacara universal sareng luar biasa goréng. Kami mastikeun sadaya komponén kami nganggo instrumentasi canggih teras kami mastikeun yén kami henteu ngaco bari ngempelkeun lampu-lampu. Ieu sanés lampu strip akuarium dibungkus deui salaku lampu bias.

    Hiji alesan naha urang nganggo strip hideung sanés strip bodas, anu bakal langkung épisiénna, nyaéta strip bodas tiasa ngaganggu langkung seueur suhu hawa tibatan strip PCB hideung, utamina nalika aranjeunna yuswa. (Tingali dina bérés bodas tina éléktronika anu linggih salami lami waktos).

    Ahli satuju yén lampu bias sakuduna janten warna cahaya panonpoe dina dinten anu halimun, atanapi anu disebatna standar CIE D65 bercahaya. Kami nganggo Photo Research SpectraScan PR-650 anu dikalibrasi sareng Sekonic C7000 pikeun ngukur diode émisi lampu komponén kami. Mitra kami teras nyobian aranjeunna dina PR-670 pikeun mastikeun papanggihan urang. 

    Upami aya larutan anu langkung saé, urang moal sumping ka pasar sareng The MediaLight. Sacara sederhana, teu aya kit lampu LED sanés dina pasaran bahkan caket kana 6500K, sanaos naon anu dicarioskeun dina kaléng. Lampu Antec anu kami uji langkung ti 9500K, anu sacara biru biasana biru. Mérek populér séjén anu ngareureuwas langkung ti 20,000K! Kami 6500K, sareng kami hartosna éta. Pasangna sisi-sisi sareng tingali ku nyalira. Langkung saé, caang aranjeunna dina kartu abu nétral sareng nyandak ukuran ku usik dikalibrasi. Anjeun bakal pikaresepeun.

    Lampu urang henteu ngan ukur akurat pikeun panggunaan di bumi, éta ogé dianggo ku para ahli anu ngawarnaan pidéo anu kami pikaresep dina sistem téater bumi kami. Nyatana, upami anjeun ahli anu gaduh akun Flanders Scientific, kami nyarankeun pisan pikeun mésér The MediaLight ti aranjeunna. 

Naon indéks rendering warna (CRI) tina LED anjeun?

    Ti taun 2021, sadayana LED urang gaduh CRI sahenteuna 98 Ra. MediaLight Pro populér urang ngagaduhan CRI 99 Ra - industri anu munggaran. 

Naha Lampu Bias D65 anjeun patuh?

    Lampu bias kami akurat pisan - langkung akurat kanyataanna tibatan solusi lampu bias neon - sareng CRI tinggi sareng suhu warna anu aya hubunganana 6500K.  

    Sanaos kitu, kami henteu percanten yén salah sahiji lampu bias dina pasaran, kalebet urang nyalira, kedah dipasarkeun salaku D65. Cahaya standar CIE D65 diturunkeun tina sinar panonpoé dina langit anu rada halimun. Dina pandangan kami, lampu bias buatan naon waé anu "disimulasikeun D65," sareng ngagaduhan distribusi kakuatan spéktral anu béda tibatan sinar matahari alami.

    Janten, leres. Sajauh LED tiasa sanggup simulasi standar cahaya CIE D65, The MediaLight mangrupikeun solusi anu akurat pisan. Tangtosna, anjeun bakal geuwat mikawanoh sumber lampu fluorescent atanapi LED handapeun spéktrofotométer. Lampu bohlam tungsten halogen anu disaring (ngaleungitkeun kaleungitan infra merah) bakal langkung caket kana distribusi kakuatan spéktral D65, tapi faktor wujud, kaluaran panas, épisiénsi énergi sareng umur pondokna ngawatesan panggunaan bohlam tungsten. 

    Dupi abdi tiasa mésér MediaLight tanpa dimmer?

Naha anjeun nawiskeun MediaLight tanpa dimmer?

    Dina hiji kecap, henteu, tapi éta kusabab cahaya bias anu hadé kedah diluyukeun (Sanaos, anjeun tiasa mésér LX1 tanpa dimmer, sabab dimmers ditawarkeun la carte).  

    Dokumén Prakték anu Disarankeun SMPTE nyarioskeun kacaangan lampu bias sakumaha dibayangkeun tina permukaan tukangeun TV kedah kirang tina 10% tingkat bodas puncak dina alat ningali. Tanpa dimmer, strip LED hérang pisan. Ieu tiasa nyababkeun hideung ditumbuk, pangaruh halo ekstrem sareng negeskeun sababaraha manpaat tina ngagunakeun lampu bias ti heula.  

    Salaku tambahan, aya kaayaan dimana anjeun tiasa gaduh témbok bodas di tukangeun TV tibatan abu-abu nétral anu disarankeun. Kalayan nyaluyukeun kacaangan lampu anjeun tiasa mastikeun yén éta henteu ngaleungitkeun kacaangan maksimum anu disarankeun pikeun lampu lingkungan. 

    Sistem anu sanés, sapertos sistem pencahayaan bias neon henteu tiasa dimmable, tapi dianggo ngahiji sareng baffles sareng / atanapi saringan density nétral pikeun ngahontal tingkat idéal tina katerangan. 

    Kawat ka jauh katingali pondok pisan ...
    Kadali jarak jauh nyaéta nirkabel. :-) Anu anjeun tingali nyaéta kawat kana modul dimmer. Panjangna henteu janten masalah sabab alat kendali jarak jauh ti 15 kaki jauhna. Aya tambahan 6 kaki timah kawat anu nyambungkeun kana lampu. Sakali anjeun nyambungkeun modul dimmer anjeun moal kedah noél deui. 

Naha anjeun ngajual produk anjeun dina Amazon?

    Kami biasa ngajual produk MediaLight aslina urang di Amazon. Nyaéta, urang tumaros dugi ka pandemi COVID-19 pencét. Teras, pesen naon waé anu henteu dianggap penting éta pisan ditunda. 30 tunda dinten anu biasa.

    Samentawis éta, kalayan sadayana anu nyangkut di bumi, paménta pikeun TV sareng asesoris anyar naék, tapi paréntah Amazon kami dihijikeun sareng teu aya tungtungna. Kami sadar yén kami moal tiasa ditingali deui ka perusahaan sanés. Kami bakal nempatkeun sadayana endog paribasa urang kana hiji karinjang paribasa. 

    Kami mutuskeun pikeun nyabut produk kami tina Amazon sareng ngajual langsung. Kalayan kantor kami ditutup, kami ngintun ti garasi sareng nyiapkeun pickup tanpa kontak unggal dinten ku USPS, UPS sareng DHL. 

    Dina prosés, urang terang yén seueur jalma henteu mendakan
    Nalika kami ngarilis séri Mk2 énggal dina bulan Juli, kami mutuskeun yén kami ngan ukur nawiskeun dina situs kami sareng ngalangkungan dealer resmi internasional kami. Éta kirang setrés sareng urang kenal konsumén urang pisan langkung saé Kami gaduh seueur obrolan wéb, telepon sareng telepon pidéo (kami bakal ningali panyetelan anjeun sateuacan dipasang upami anjeun peryogi panangan) anu ngajarkeun urang langkung seueur ngeunaan kumaha nasabah nganggo produk urang. Kami ogé masihan naséhat sareng jasa anu langkung saé.

Kumaha upami perusahaan anjeun? Kaahlian naon anu anjeun bawa ka rohangan lampu bias?

    BiasLighting.com mangrupikeun divisi tina Labs éndah. Diadegkeun dina 2009, kami mangrupikeun penerbit Spear & Munsil Benchmark. Sateuacan éta, pendiri kami damel di industri anu sami sareng industri kalibrasi video pikeun dasawarsa anu sanés, nyebarkeun Digital Video Essentials. Janten, anjeun tiasa nyarios yén urang hirup sareng ngiringan standar réferénsi téater bumi dina sagala anu dilakukeun. Hatur nuhun kana kakhususan kami kami ngagaduhan aksés kana kaparigelan domain sababaraha élmuwan pencitraan anu hébat, ogé sababaraha alat laboratorium anu saé pisan.  

    Ruang cahaya bias parantos janten masalah anu cukup ngantor dina sababaraha dasawarsa ka tukang. Kumisan ti sababaraha tempat anu caang, sapertos salah sahiji karesep urang - lampu Ideal Lume (lampu neon) anu ayeuna teu dibereskeun, kaseueuran produk anu aya di pasar boh mahal, sampah murah, atanapi sampah anu mahal teuing. Kami resep akurasi sistem fluoresensi tapi hoyong ngagabungkeun akurasi sareng genah LED. 


    Sadaya LED bodas disetir ku dioda biru anu janten dasarna (Punten perhatoskeun, di dieu di 2020, MediaLight Pro urang disetir ku dioda caket-Violet tanpa paku biru).   Dioda ngarahkeun fotona dina campuran fosfor sareng fosfor éta, kahareupna hérang bodas. Nalika campuran fosfor kualitas luhur pas, anjeun kéngingkeun suhu warna anu anjeun peryogikeun dumasarkeun kumaha panon manusa ningali warna. 

    Anjeun tiasa ningali sacara sakedik deui kualitas spéktral cahaya ku diajar di handapeun spéktroradiométer. Tanda anu nyaritakeun lampu LED bodas nyaéta paku biru di luhur (sadaya lampu gaduh ciri nyalira - tungsten, fluorescent, sinar panonpoé, neon, jst). Sanaos siga kieu bakal ngahasilkeun cahaya biru, ieu saleresna spéktrograf salah sahiji urang pisan akurat LED urang. Warna anu sanésna aya dina kasaimbangan anu pas pikeun ngahasilkeun suhu warna 6500K sareng CRI ≥ 98 Ra. Tangtosna, pangukuran éta dicandak dina setting laboratorium anu dikontrol sareng dicandak tina kartu abu nétral sabab diperyogikeun pikeun bacaan anu akurat sareng konsisten.



    Distribusi Daya Spéktral tina MediaLight Mk2 Series


    Anjeun kedah ngagaduhan standar.

    Kaseueuran naon anu urang lakukeun henteu sesah atanapi pikaresepeun, kami ngan ukur metode pikeun éta, sareng ieu ngabantosan urang pikeun ngembangkeun produk anu akurat. Nalika panyadia poténsial ngirimkeun kami komponén subpar, aranjeunna henteu tiasa motong. Saatos saleresna ratusan LEDs, kami mendakan pemasok anu tiasa ngawangun anu diperyogikeun. Kami ngembangkeun prakték pangsaéna pikeun nyingkahan kontaminasi sareng mastikeun yén LED premium anu kami mésér tetep leres-leres sareng suhu warna na bahkan saatos dipasang sareng dipasang.