Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

MediaLight Mk2 24 Volt 5 sareng 10 Méter (Teu cocog sareng USB)

Harga aslina $109.95 - Harga aslina $179.95
Harga aslina
$109.95
$109.95 - $179.95
Harga ayeuna $109.95

MediaLight Mk2 24 Volt kalebet:

  • Strip MediaLight Mk2 24 Volt
  • 24v dimmer sareng jarak jauh
  • Power Supply 24v
  • CRI ≥ 98 Ra, CCT 6500K
  • ISF-Certified
  • Garansi 3 Taun (Mangsa jaminan urang langkung pondok dina LED kakuatan-luhur)

Produk ieu meryogikeun AC 110v atanapi kakuatan 220v. Éta henteu dirancang pikeun dijalankeun ku USB.

Kaseueuran produk MediaLight diwangun pikeun dijalankeun dina USB 2.0 (dugi ka 4 méter) sareng kakuatan 3.0 (di luhur 4 méter). Ieu ngawatesan kacaangan maksimum dugi ka 300 lm pikeun panjang panjang strip. Watesan sanés 5v nyaéta panjang strip. MediaLight Mk2 Flex 6m mangrupikeun lampu strip pangpanjangna anu pangpanjangna anu sayogi. 

Ieu langkung ti cukup pikeun cahaya bias pikeun sadayana tapi kaayaan anu paling ekstrim (tampilan masif, tembok poék). 

Sanaos kitu, kadang anjeun peryogi strip LED anu langkung cerah dina panjangna langkung seueur kusabab sababaraha alesan (pamasangan arsitéktur, proyek DIY, lampu aksen, sareng sajabana)

Pikeun lampu bias, anjeun ampir-ampiran langkung saé mésér salah sahiji unit 5v kami tibatan unit ieu. Nanging, 24 v sayogi pikeun kaayaan anu diperyogikeun langkung seueur kakuatan. 

MediaLight Mk2 24 Volt nyayogikeun sakitar 600 lumén per méter.