Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Lampu bug bug Sony Bravia hurung sareng pareum semu acak nalika TV dipareuman.

Anjeun parantos mendakan halaman ieu kusabab lampu bias anjeun terus hurung nalika Sony Bravia dipareuman.  

Warta anu hadé nyaéta yén henteu aya anu lepat sareng lampu bias anjeun. 

Warta anu goréng nyaéta aya masalah anu dipikaterang sareng TV anu henteu acan (sareng meureun moal tiasa direngsekeun ku Sony (numbu ka GitHub). 

11/14/2020 Update! 

Kami hoyong hatur ka palanggan anu cerdik, Josh J., anu ngalaman masalah anu nyababkeun panguat na pencét kapan Bravia na dihurungkeun sareng mareuman kusabab Bravia Standby Bug. Tinjauan forum online nyababkeun anjeunna ngalereskeun yén, kabeneran, ogé sawaréh ngajawab Bravia Standby Bug pikeun lampu bias. Baca halaman pondok ieu pikeun ngartos bug sareng terang naon anu ngalereskeunna bakal dilakukeun. 

 

bagan hudang

Anjeun panginten mendakan halaman ieu kusabab nalika anjeun ngaktipkeun MediaLight anjeun ti port USB dina Sony Bravia anjeun, lampu hurung sareng pareum sacara acak nalika TV pareum. Éta bangor!

"Naha lampu lain mérek sareng TV?"

Henteu. Lampu mérek sanés ngan pareuman nalika aranjeunna dipasang atanapi leungit listrik. Éta anu anjeun ngarepkeun. Upami anjeun nyabut lampu, pareum. Colokkeun teras hurungkeun deui. Lampu na henteu ngalakukeun nanaon. Éta ngan ukur hurung nalika listrik disimpen deui.

Unggal Sony Bravia TV ngalakukeun ieu. 

Éta salah sahiji alesan kunaon urang ngalebetkeun kadali jauh sareng unggal MediaLight Mk2 Flex. MediaLight ogé parantos diprogram janten seueur hub anu pinter sareng jarak jauh kalebet ékosistem Logitech Harmony.

leyuran:

1) Anggo kakuatan éksternal sareng program jarak jauh kami kana jarak jauh pinter atanapi hub anjeun.

2) Atanapi kakuatan MediaLight anjeun tina TV, robih modeu kontrol RS232C janten "serial," sareng mareuman lampu ku jauh MediaLight atanapi hub pinter atanapi universal universal
.

Ieu pitunjuk pikeun ngarobih modeu port RS232C anjeun janten serial. Sakali réngsé, TV bakal otomatis hurung. 

Hambalan hiji: 

Buka menu Google kalayan sadaya aplikasi katingali. Anjeun biasana tiasa dugi ka ditu ku ngaklik tombol "Home" dina jarak jauh Bravia anjeun. Pilih pilihan "Setélan" di sisi katuhu luhur layar (ménu ieu tiasa robih ku pembaruan TV Android kahareup)



Hambalan dua:
Gulung ka handap ka bagian "Jaringan sareng Asesoris" dina Setélan sareng anjeun bakal ningali item anu disebut "kontrol RS232C." Pilih éta.

 

Hambalan tilu:
Dina bagian kontrol RS232C, pilih "Via port serial."

TV anjeun bakal dihurungkeun deui saatos anjeun milih ieu, sareng saatos anjeun ngalakukeun ieu, lampu bakal tetep dihurungkeun nalika TV dipareuman. Anjeun ayeuna tiasa percanten tiasa ngahurungkeun sareng mareuman lampu ku hub pinter, jauh universal, atanapi kadali jarak jauh anu kami lebetkeun sareng Sistem Lampu Bias MediaLight anjeun. 



Punten perhatoskeun: TV Android kadang ngalakukeun tindakan di tukang, sapertos unduhan firmware sareng reboot, sareng kamungkinan lampu-lampuna masih tiasa dipareuman dina waktos anu jarang, tapi éta henteu hurung sareng pareuman henteu henti-henti, moal nyababkeun burem sakedapan sareng bakalan responsif kana paréntah jarak jauh. 

Janten, naon ieu hartosna nyaéta upami anjeun gaduh lampu bias anu kalebet jauh ayeuna aya jalan kaluar pikeun bug siaga Bravia. 👍