Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Kalkulator Panjang MediaLight & LX1

Kalkulator nuju dimuat

 

  • Pikeun tampilan anu langkung alit (32 "sareng handap) dina nangtung (sanés dipasang témbok siram) anjeun tiasa bulat bobo dugi ka strip 1 méter. Punten perhatoskeun yén anjeun moal nempatkeun strip 2 "ti gigir, tapi nganggo" inverted-U "anu ditingalikeun dina halaman pamasangan kami. 
  • Dina kasus anu sanés, anjeun tiasa bérés ngarobih nalika panjang anu dibutuhkeun anu saleresna ngan ukur rada langkung tibatan panjang MediaLight atanapi LX1. Salaku conto, anjeun peryogi persis 3.12 méter. Anjeun tiasa buleud ka 3 méter dina hal ieu, tapi anjeun badé nempatkeun lampu anu teras-terasan langkung ti gigir ti 2 inci anu disarankeun. 

Sacara umum, anjeun kedah nempatkeun lampu ukur 3 sisi nalika anjeun ngagaduhan hal-hal ieu:

Halangan - sapertos TV dina méja nalika teu aya tempat pikeun lampu ngalirkeun handapeun TV. Conto sanésna nyaéta palang sora atanapi spéker saluran tengah langsung di handapeun TV (langsung hartosna ampir noél dugi ka sababaraha inci di handap). 

Ngaganggu - sapertos kabeulit kabel atanapi sakumpulan barang handapeun TV (set-top box, vases, framed photos, jsb). Kaluar tina paningal, kaluar tina pikiran!

Reflections - Upami TV aya dina méja kaca atanapi langsung di luhur (dina 4-5 inci) soundbar herang atanapi spéker saluran tengah, éta panginten tiasa nyababkeun sorotan. Hadé pikeun ngaleungitkeun lampu.

4 sisi paling saé nalika TV dina témbok, tapi anjeun henteu leres-leres salah 3 sisi. Upami teu aya anu dilarapkeun di luhur, anjeun panginten tiasa nempatkeun lampu dina 4 sisi. Dina kasus anu paling parah, coplokkeun handapeun.