Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Harkwood Services Ltd Sync-One2 v2

1 tingalian
Harga aslina $450.00 - Harga aslina $450.00
Harga aslina
$450.00
$450.00 - $450.00
Harga ayeuna $450.00

Sync-One2 akurat ngukur tunda / kasalahan video audio pikeun ngabantosan anjeun gancang nyetél-sistem anjeun. Nyobian parios sistem naon waé sacara manual nyéépkeun waktos sareng ngandelkeun nebak ku panyasihan trial and error. Ngagunakeun Sync-One2 gancang sareng akurat. Detil ngeunaan masalah umum tiasa dipendakan dina FAQ.

Unit anu dipulangkeun (dibuka atanapi henteu dibuka) tunduk kana biaya restocking 25% wajib. Teu aya pengembalian dana pikeun unit anu rusak ku pangguna. Jaminan Pencahayaan MediaLight Bias henteu dugi ka Sync-One2 atanapi produk mérek sanés MediaLight anu sanés. 

  • Pos Produksi atanapi éditan pilem maka sinkronisasi penting pisan pikeun prosés produksi
  • AV Profesional mastikeun sistem anjeun dipasang leres kanggo klien anjeun
  • Bioskop Digital nalika masang atanapi mariksa bioskop mastikeun sinkronisasi akurat pikeun palanggan anu bagja
  • Jasa Kalibrasi Sistem tawarkeun teras ngalengkepan padamelan ku mastikeun sinkronisasi ogé parantos diurut

Upami anjeun kalibet dina salah sahiji di luhur maka Sync-One2 nyaéta nu alat anu anjeun peryogikeun.

Ngagunakeun Sync-One2 ngaluarkeun sangkaan sareng ngahémat waktos ku leres ngukur kasalahan sinkronisasi AV. Nampilkeun kasalahan dina milliseconds sareng / atanapi frame, sareng upami audio ngarah atanapi lags anu aya hubunganana sareng pidéo, sadayana sacara langsung. Ku maca ieu anjeun tiasa ngadamel panyaluyuan anu akurat pikeun sistem anjeun. Henteu nebak, teu aya waktos boros, Sync-One2 ngajantenkeun gampang. Sistem tiasa diparios sareng dilereskeun ngan ukur sababaraha menit ngahémat waktos sareng artos.

Dipaké ku para ahli di panjuru dunya salaku alat rujukan pilihan dina Post Production, Digital Cinema, Calculator sistem Profesional, jaringan TV, sareng seueur deui anu ngandelkeun sinkronisasi AV anu akurat.

spésifikasi

audio

  • Mikropon internal pikeun pickup audio
  • Anyar dina v2  Jack audio stereo 3.5mm (turun dicampur kana internal internal) pikeun sambungan kana headphone atanapi kaluar salaku feed audio langsung. Ngarojong dugi ka 3v RMS (puncak 9v ka puncak) input garis maksimum.
  • Anyar dina v2  Deteksi audio éksternal otomatis, tapi tiasa ditolak liwat pilihan ménu

katalitian

  • Pangukuran audio visual reureuh dugi ka ± 750 milidetik
  • Pintonan dibuleudkeun ka 1 milidetik anu caket atanapi 1/100 tina pigura, résolusi waktos internal 0.05 milliseconds antara lampu sareng denyut nadi
  • Kalibrasi nyalira diluyukeun pikeun noise sareng lampu ambient, kalebet lampu fluoresensi / lampu LED
  • Mikropon otomatis kéngingkeun panyaluyuan nalika prosés kalibrasi  Diropéa dina v2
  • Tingkat pemicu audio anu tiasa diatur (standar nyaéta sensitipitas tinggi)
  • Tingkat pemicu video anu tiasa diatur (standar nyaéta sensitipitas tinggi)
  • Anyar dina v2  Waktu Topeng anu tiasa Disaluyukeun (waktos minimum sateuacan Sync-One2 ulang kanggo bacaan salajengna), pikeun ngabantosan pangukuran dina rohangan kalayan waktos anu panjang.

umum

  • Diménsi (H x W x D), 144mm x 90mm x 30mm (5.6 "x 3.5" x 1.2 ")
  • 165g (5.8oz) teu kaasup batréna
  • 16 x 2 tampilan OLED pikeun gampang ditingali, réspon gancang, sareng konsumsi kakuatan rendah  Diropéa dina v2, ayeuna langkung cerah sareng biru
  • Suhu operasi tina 5 dugi ka 50 Celsius (41 dugi ka 122 Fahrenheit)
  • Anyar dina v2  Firmware sistem tiasa diénggalan pikeun ngaktipkeun pamutahiran pikeun fitur-fitur anyar atanapi syarat custom bespoke
  • Anyar dina v2  Kamampuh nambihan pesen téks percikan khusus nalika ngamimitian
  • Anyar dina v2  Kamampuh mesen Sync-One2 v2 kalayan pesen téks percikan permanén, janten gampang pikeun perusahaan pikeun nambihan mérek atanapi pangenal bespoke

kakuatan

  • 2 x aki aki (LR6), aki aki isi ulang ogé henteu ogé
  • Perlindungan batré tibalik
  • Umur batre tina batré AA standar nyaéta sakitar 50 jam operasi teras-terasan
  • Arus leutik kirang ti 0.1 isA dianggo nalika pareum. Sanaos nalika henteu dianggo sakedap sok langkung saé miceun batréna
  • Indikasi batré lemah sareng mareuman otomatis nalika batréna janten handap teuing pikeun ngajaga akurasi
  • Anyar dina v2  Tiasa didukung ngalangkungan port USB Mini-B

Anyar dina v2   Logging data sareng antarbeungeut API

  • Ngalangkungan port USB Mini-B nyata logging bacaan
  • Antarmuka API pikeun ngaktipkeun kadali jauh tina Sync-One2 v2 pikeun ngajadikeun otomatis pangaturan / pangaluyuan sistem, atanapi pikeun ngumpulkeun data pikeun ngalaporkeun sistem kompliancy
  • Buku manual anu misah ngandung paréntah API anu sayogi


pikeun ngabantosan milarian dina halaman wéb kami: singkronisasi, singkronisasi hiji, snyc hiji, 

Harita customer
5.0 Dumasar kana 1 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
YL
11 / 13 / 2020
euy l.
Cina Cina
alus

alus alus alus alus