Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Ngungkulan masalah remuk sareng jauh

Kami parantos nyusun daptar léngkah ngungkulan paling umum anu ngabéréskeun masalah anu samar. 

Hapunten bilih sababaraha patarosan hurung jelas, tapi léngkahna didaptarkeun dina urutan solusi anu paling épéktip. Kalayan kecap séjén, henteu gaduh saklar listrik diaktipkeun saleresna mangrupikeun masalah # 1.

Upami salah sahiji atanapi langkung tina léngkah-léngkah ieu henteu ngarengsekeun masalahna, kami bakal nyepetkeun alat ganti jauh sareng surem ka anjeun.

1) Naha kakuatan dihurungkeun?

Upami leres, punten pasihan lampu langkung ti sababaraha detik kanggo ngaréspon pertama kalina diaktipkeun. Kadang-kadang aya tunda daya up nalika lampu dipasang kana alat anyar.

2) Upami anjeun ngajalankeun listrik tina TV / monitor / komputer, naha alatna dihurungkeun? Seueur alat anu henteu nyayogikeun listrik nalika alat dipareuman (sababaraha ogé henteu, sareng éta masalah anu sanés sadayana). Dimmer moal jalan mun teu aya kakuatan pikeun port USB.

3) Naha dimmer dipasang? "Kontrol LED" dina kantong tahan statis kalayan jarak jauh nyaéta dimmer. Éta kedah dilampirkeun. (Panyabab ka-2 paling umum tina jarak jauh teu jalanan 😂).

4) Naha aya garis paningal anu jelas antara dimmer? (Naha anjeun parantos ningal pidéo ieu kalayan bimbingan panempatan?)

5) Naon sumber kakuatan sareng anjeun parantos nyobian nganggo adaptor anu kalebet? (Unggal unit tapi Mk2 Eclipse kalebet adaptor di Amérika Serikat). Upami éta henteu tiasa dianggo sareng kakuatan TV naha éta tiasa dianggo sareng adaptorna? Seueur masalah anu disababkeun nalika sumber kakuatan henteu cekap dianggo. Pangeling-eling: Muatan gancang (sering ditandaan ku Q nganggo sambel kilat) adaptor modulasi kakuatan (pikeun nyepetkeun ngeusi batre). Éta tiasa nyababkeun kedip-kedip sareng ogé tiasa nyababkeun kadali jarak jauh kana panyalahgunaan nalika napel.

6) Punten pastikeun yén anjeun parantos nyobian sumber listrik anu sanés (sanés monitor, TV, komputer atanapi adaptor anu anjeun anggo heula). 

7) Saatos hurung sareng nyolok kana adaptor, punten ngantosan 1 menit teras pencét tombol hurung / pareum 10 kali nalika nyambung ka adaptor anu kalebet. Naha lampu réaksina? Kadang-kadang, peryogi dugi ka 3 detik pikeun lampu hurung pikeun anu munggaran nalika nganggo adaptor anu kalebet. Ieu disebut "power up delay" sareng tiasa kajadian nalika nganggo adaptor anu kalebet, atanapi nalika nyambung ka TV anjeun. Éta biasana ngan ukur mimiti waé anjeun nganggo atanapi upami anjeun parantos lami teu nganggo.

Upami masalah ieu henteu méréskeun masalah kendali jarak jauh anjeun, dimmer panginten tiasa digoréng sareng kami bakal ngirim gaganti. Hubungi kami ngalangkungan obrolan atanapi ngalangkungan formulir kontak di handap.

Dina kasus naon, dimmers katutupan salami 5 taun, janten tong hilap ngahubungi kami upami ieu kajadian deui.

Anu terakhir, punten wartoskeun ka kuring tentang ID pesen anjeun sareng alamatna. Hatur nuhun! Kami ngalacak masalah ku ID urutan pikeun ningali naha aya tren anu tiasa ngajarkeun urang kumaha ngalereskeun masalah kahareup sareng urang henteu kantos nganggap yén jalma henteu acan ngalih saprak aranjeunna maréntahkeun.