Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Mulih & Bursa: 45 Poé Balik atanapi Tukeuran

Upami anjeun ngalaman masalah sareng MediaLight anjeun, unggal masalah anu tiasa kapendak kalebet masalah komprehensif jaminan sataun 5. Nanging, panginten anjeun henteu terang naon anu anjeun mesen atanapi balikkeun TV anjeun sareng henteu kedah peryogi MediaLight anjeun.

Anjeun teu kedah alesan pikeun balikkeun MediaLight anjeun pikeun ngabalikeun duit, sareng teu aya biaya restocking, Nanging, urang kadang-kadang ngirangan barang-barang anu leungit atanapi upami seueur item dianggo sareng dipulangkeun dina kaayaan anu teu tiasa dianggo (Punten kontak kami pikeun inpormasi ukuranana sanés nyobian sababaraha ukuran!) Biaya ieu diitung dina handapeun halaman ieu. 

Anjeun teu kedah nyayogikeun alesan pikeun mulang, tapi ngalakukeun éta:

1) Tiasa nyepetkeun pengembalian dana anjeun sabab éta ngahémat waktos urang
2) Bisa ngijinkeun kami pikeun méréskeun masalah anjeun upami balikna kusabab gangguan atanapi masalah instalasi

Mangga wartosan kami pikeun nampi nomer otorisasina dagangan (RMA) kanggo nyerat dina bungkusan. Pengembalian anu teu diidinan tanpa RMA panginten sesah pikeun cocog sareng hiji paréntah, hasilna kaleungitan barang sareng ngabalikeun duit anu anjeun ngagaduhan hak. Pengiriman barang henteu tiasa dibalikeun. 

Luyu sareng standar industri, cakram Blu-ray sareng média rangkep, saatos dibuka, henteu cocog pikeun pengembalian dana. Kitu ogé, unduhan henteu cocog pikeun pengembalian dana. Cakram anu rusak atanapi rusak nyaéta salawasna layak pikeun tukeur. 

Dina hal komponén leungit, atanapi ekstrim sareng / atanapi dihaja karuksakan produk urang, kami ngagaduhan hak pikeun ngirangan biaya restocking dugi ka 100% tina nilai produk anu dikembalikan. (Daptar lengkep komponén anu leungit sareng muatan biaya restocking tambahan na tiasa dipendakan di handapeun halaman ieu). 

Upami unit dipulangkeun henteu dianggo atanapi henteu dibuka, teu aya biaya restocking. Ukur nyungkeun RMA-U (RMA kanggo dagangan anu teu dibuka) teras kirimkeun deui. 

Punten pastikeun ngagunakeun metode sareng ngalacak, sareng ngamankeun barang éta ogé dina pangirim na. Kami moal ngaluarkeun pengembalian dana upami barang henteu nampi atanapi "ragrag" tina bungkusan na. Entong ngan ukur nempelkeun label kana bungkus MediaLight atanapi LX1 anu dibuka. 

Upami anjeun henteu yakin ngeunaan naha badé nganggo atanapi pasang lampu permanén, punten tong dicabut palapis beureum sareng tong motong strip na. Anggo masking tape atanapi pita perekat samentawis anu sanés pikeun nguji pamasanganna sateuacan ngalakukeun pamasangan. Kami moal ngeusi batre upami anjeun mesék lampu tina TV anjeun, tapi kami komitmen pikeun ngirangan limbah. 

Waragad restocking tambahan pikeun komponén anu leungit atanapi rusak ku pelanggan (biaya ieu salian ti biaya restocking kami sareng cocog sareng harga kami pikeun barang ieu nalika dijual nyalira):

Jauh kadali sareng / atanapi dimmer: $ 10
.5m atanapi 4ft extension: $ 5
Adaptor AC: $ ​​6.50
Saklar USB: $ 4.00
Jalur MediaLight: Henteu aya pengembalian dana kecuali dibalikeun deui
Meja Lampu Hood: $ 8
Leungit bagéan MediaLight sareng LX1 strip: Prorated, dumasar kana harga beuli.