Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Vizio Jauh Jauh Palang Talk

Anjeun mendakan halaman ieu kusabab Vizio TV atanapi soundbar anjeun ngagaduhan sababaraha masalah lintas bicara sareng kadali jarak jauh anu sanés, kalebet pengendali pikeun sistem lampu bias MediaLight. 

Khususna, polumeu handap sareng tombol 20% pikeun MediaLight tiasa ngaganggu. Nurunkeun polumeu tiasa surem lampu anjeun, atanapi surem lampu anjeun tiasa nyetél polumeu anjeun. Lampu-lampuna ogé tiasa hurung-hérang waé. 

Ieu henteu nimbulkeun masalah pikeun kaseueuran palanggan sabab, henteu sapertos TV, Vizio ngagaduhan pilihan dina setélan pangguna anu disebut "Pareuman USB nganggo TV."

Upami anjeun milih modeu ieu, lampu bakal hurung sareng pareuman ku Vizio TV tanpa kedah nganggo remote control pikeun lampu-lampuna. 

Dina hal ieu kami nyarankeun salah sahiji tina dua pilihan:

1) Tempatkeun panarima MediaLight di tukangeun TV janten Éta luar tina garis pandangan jarak jauh Vizio. Anjeun masih tiasa nganggo mésér jauh jarak jauh MediaLight langkung caket atanapi ka tukangeun TV ku jarak jauh, nanging saatos MediaLight disetél ka 10% tina kacaangan maksimum tampilan, anjeun leres henteu kedah nyetél deui. 

or

2) Tutup panarima nganggo aluminium foil saatos anjeun parantos netepkeun tingkat kacaangan. Kakuatan tina TV sareng jarak jauh Vizio anjeun moal memicu lampu-lampu. 

Upami masalah anjeun disababkeun ku batang sora Vizio sanés sanés Vizio TV (atanapi upami anjeun kedah nganggo jarak jauh ku alesan anu teu dicontokeun di luhur), kami nawiskeun dimmer anu sanés anu tiasa anjeun anggo ku MediaLight. Éta langkung ageung tibatan jauh standar. 

Di Amérika Serikat, anjeun tiasa kéngingkeun alternatif jauh gratis sareng surem ku urutan MediaLight anjeun. Kantun nyungkeun hiji nganggo formulir di handap ieu atanapi lebetkeun catetan nalika kasir. Upami anjeun nyungkeun hiji saatos nampi pesanan anjeun, éta masih gratis tapi anjeun mayar kiriman (sakitar $ 3.50 kanggo surat kelas munggaran).

Upami ieu pikeun urutan anu kapengker, anjeun kudu kalebet ID pesenan anu sah dina pamundut anjeun. 

Pikeun anu di luar Amérika Serikat, aya biaya pengiriman $ 14 upami anjeun ngan ukur mesen jarak jauh gratis. (Ieu milik urang harga pikeun surat internasional kelas munggaran. Nanging, Vizio henteu ngical seueur TV di luar Amérika Serikat, janten urang henteu sering ningali ieu di luar Amérika Serikat).