Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Rojongan garansi

Hiji produk ngan saé jaminan na. Kami nangtung di tukangeun sadaya produk kami sareng upami aya anu lepat, kami bakal leres - sareng gancang pisan. Éta janji kami ka anjeun.

Punten nganggo formulir ieu pikeun ngahubungi kami sareng ngajelaskeun sifat masalahna. Kami bakal balik deui ka anjeun pisan gancang dina jam bisnis 9 am-6pm MF sareng dina sababaraha jam dina akhir minggu.  

Upami unit anjeun henteu jalan leres mangga parios ieu:

1) Punten cabut sareng pasang deui batré kadali jauh. Éta panginten parantos bergeser nalika pangiriman. 
2) Mangga cobian sumber kakuatan anu sanés, sapertos komputer atanapi port USB USB 3.0. (ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngaluarkeun adaptor AC)
3) Punten angkat modul dimmer tina kabel USB sareng cobian nganggo unitna tanpa modulna. (ieu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi upami masalah disababkeun ku dimmer)

Papanggihan anjeun tina tés di luhur bakal ngaktipkeun kami pencét taneuh tina réspon munggaran kami.  

Pangpangna, anteng! Kami bakal ngahudangkeun anjeun sareng ngajalankeun.