Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Spear & Munsil High Definition Benchmark Blu-ray Edisi Kadua

4 ulasan
Harga aslina $29.95 - Harga aslina $29.95
Harga aslina
$29.95
$29.95 - $29.95
Harga ayeuna $29.95

Naha anjeun anu novél bioskop atanapi calibrator propésional, anjeun bakal mendakan sadaya tés anu anjeun kedahkeun pikeun nyetél sareng ngatur HDTV anjeun dina Spear and Munsil HD Benchmark.

Édisi sateuacanna tina HD Benchmark disarankeun ku New York Times, Widescreen Review, Home Theatre Magazine sareng puluhan cetak sareng publikasi online anu sanés. Édisi anyar ieu ngajaga sadaya fitur disk sateuacanna sareng nambihan puluhan fitur énggal, kalebet:

• 3D calérisasi stéroskopik sareng pola évaluasi
• Tés audio pikeun setelan spiker, kalibrasi, sareng sinkronisasi A / V
• Pola gerak pikeun ngaevaluasi modeu interpolasi 120Hz sareng 240Hz
• Langkung bantosan pikeun pemula téater bumi
• pola Langkung seueur pikeun pangguna canggih atanapi calibrator propésional

Patokan Spears sareng Munsil HD mangrupikeun alat anu saé pikeun arsip kalibrasi anjeun! Unggal pola didamel nganggo alat parangkat lunak Sp-Ultra sareng Munsil sacara eksklusif alat presisi ultra-luhur sareng ngagambarkeun kaayaan seni dina réproduksi pidéo.

Catet yén sadaya pola 3D peryogi pamuter 3D Blu-ray Disc sareng tipi 3D. Bahan 2D bakal diputer dina pamuter Disc Blu-ray.

Harita customer
5.0 Dumasar kana 4 Ulasan
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
TD
08 / 27 / 2021
Thierry D.
Perancis Perancis
parfait!

Un peu difficile à utiliser mais une fois le fonctionnent compris, c'est le top!

NB
08 / 23 / 2021
Nev B.
Australia Australia
Cakram patokan…. Alus teuing

Alus pisan ... gampang dianggo… .. TV anyar…. Setélan "pareum" ... .. nganggo cakram kalibrasi ieu dikonversi kualitas gambar goréng henteu hadé. Disc dikirimkeun gancang pisan….

PA
04 / 20 / 2021
Paul A.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
DVD alus teuing jeung layanan Palanggan

Pangalaman kuring sadayana luar biasa. Kuring ngagaduhan masalah sareng disebut medialight. Aranjeunna angkat luhur sareng sajabina pikeun ngabantosan kuring. Bakal mesen ti aranjeunna deui dina haté. Jasa palanggan luar biasa produk hébat!

MF
02 / 04 / 2020
Tandaan F.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Pamutahiran anu sampurna tina lampu latar anu lami

Pangalaman anu luar biasa mimiti bérés. Open deal deal box siga anu énggal, teu tiasa bédana. Lampu dipasang sareng dianggo sakumaha anu dijelaskeun dina situs sareng dina pidéo. Palayanan luar biasa ti Jason. Lampu anu dipésér sareng cakram kalibrasi. Teu kedah milarian deui.