Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

LX1 Bias Lampu CRI 95 6500K Simulasi D65 Lampu Bias Bodas

100 ulasan
Ngahémat nepi ka $10.00 Simpen $10.00
Harga aslina $24.95
Harga aslina $24.95 - Harga aslina $58.90
Harga aslina $24.95
Harga ayeuna $14.95
$14.95 - $48.90
Harga ayeuna $14.95
Anjeun parantos milari lampu quabias rujukan anu henteu tiasa ngarobih bank. 


Ngenalkeun LX1 ti produsen The MediaLight.

Kami terang kumaha pikaboseneun pikeun mendakan pencahayaan bias anu bermutu tinggi. Kusabab kitu kami ngarekayasa LX1 Bias Lighting - lampu bias anu akurat pisan dina harga anu harga terjangkau. Éta langkung saé unggal saurang pesaing urang sareng biayana langkung alit.

Bagian anu pangsaéna nyaéta anjeun henteu kedah ngorbankeun kualitas pikeun kabisa. Ku nyieun sababaraha parobihan saderhana dina spésifikasi pikeun cahaya bias MediaLight unggulan kami, kami parantos tiasa insinyur lampu bias kualitas luhur anu sacara signifikan ngaleuwihan standar industri. 

MediaLight janten standar industri pikeun para profesional di sakumna dunya, dianggo dina ampir unggal studio dina siaran sareng pilem, sareng dipercaya ku para colorist pikeun akurasi anu ekstrim - tapi kami henteu kantos retak pasar teater bumi kusabab harga The MediaLight langkung luhur. Dugi ka ayeuna. 

Ayeuna anjeun tiasa ngalaman rasana gaduh lampu kelas profesional di ruang keluarga anjeun nyalira. Kalayan LX1 Bias Lighting, anjeun bakal tiasa ningali pilem sareng warna anu akurat sapertos anu dituju ku sutradara. Anjeun ogé bakal tiasa nampi langkung seueur nada kulit alami nalika ningali acara TV atanapi ngalirkeun pidéo. Sareng upami anjeun ka buruan? Anjeun moal percanten kumaha langkung seueur gim anu langkung saé kalayan dipasang LX1.

Kéngingkeun milik anjeun dinten ayeuna. Panon anjeun bakal hatur nuhun. 

 
LX1 Fitur
• 6500K (ISF-bijil pikeun akurasi)
• Indéks rendering warna (CRI) 95
• Nyambungkeun ngalangkungan USB 3.0 kana TV anjeun (panjangna langkung pondok tina karya 1m-4m sareng USB 2.0)
• Konektor USB sareng DC pikeun konéktipitas sareng pilihan kontroller anu teu aya watesna
• Ngawengku kabel listrik 15 inci. (Upami palabuhan USB anjeun langkung jauh ti ujungna, anjeun panginten peryogi kabel penyambung. Kami nawiskeun perpanjangan 0.5m anu disatujuan pikeun $ 7.95. Hiji ogé kalebet gratis kalayan MediaLight Mk2 Flex kami)
• Masangkeun LX1 ku dimmer (dijual nyalira), pikeun nyiptakeun sistem pencahayaan bias anu lengkep
• Garansi 2 Taun

ukuran Bagan

Harita customer
5.0 Dumasar kana 100 Ulasan
lima?
97% 
97
lima?
2% 
2
lima?
1% 
1
lima?
0% 
0
lima?
0% 
0
Palanggan Photos
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
SK
10 / 22 / 2021
S K.
Malaysia Malaysia
LX1 pikeun 65 'TV

Pamasanganana henteu sesah. Pitunjuk anu saé leres-leres patut, khususna kusabab kuring nonton pilem dina total gelap, gaduh lampu bias mangrupikeun tambahan anu saé sareng ningkatkeun pangalaman nonton kuring. Dibeuli ku adaptor WiFi, janten ngadalikeun kacaanganana ogé gampang

Lampu Bias MediaLight LX1 Bias Lampu CRI 95 6500K Simulasi D65 Lampu Bias Bodas Tinjauan
LC
10 / 22 / 2021
Lionel c.
Singapura Singapura
Saé ****

Pangiriman gancang, rélatif gampang dianggo. Pakéan sareng cimata sakedik katingali caket mimiti strip tapi sigana henteu aya biggie kumargi éta moal ngalih.

Lampu Bias MediaLight LX1 Bias Lampu CRI 95 6500K Simulasi D65 Lampu Bias Bodas Tinjauan
MV
10 / 18 / 2021
Michael V.
Australia Australia
Produk cemerlang

Komunikasi sareng pangiriman henteu sampurna sareng produk na cemerlang. Nyarankeun pisan.

NM
10 / 15 / 2021
Nathan M.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Bagéan integral tina setelan bumi sareng pangalaman kuring

Kuring ningkatkeun kana Medialight tina mérek Luminoodle di Amazon sareng 3 bulan di am jadi resep kana lampu latar ieu. Éta ngalaksanakeun tujuanana ngalayang warna ngalayang sareng kanggo harga Abdi ngaraos kaget pisan sareng nilai anu ditawarkeunana. Galur panon nalika ningali kamar poék parantos dileungitkeun, kontras sareng warna ngagaduhan pop anu langkung saé (kalayan kacaangan cahaya dipencét kalayan pantes tangtosna), sareng sacara umum ieu mangrupikeun bagian anu penting dina ningkatkeun pangalaman téater bumi kuring. Kuring parantos biasa pisan kana kauntungan lampu latar anu kualitas pikeun balik ningali eusi tanpa sapertos ibarat deui ka 2.1 audio kanggo ditingal di bumi tibatan nganggo Dolby Atmos ngurilingan sora. Lampu latar ieu parantos janten bagian anu teu kapisahkeun tina setelan sareng pangalaman bumi kuring.

JT
10 / 15 / 2021
Jack T.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Sakumaha saé na!

Setelan lampu ieu mangrupikeun pujian anu sampurna pikeun TV anyar urang. Saatos kuring masang TV anyar, lampu, témbok témbok, sareng sajabana, TV peryogi diganti. Éta ngalibatkeun seueur padamelan sareng reureuhkeun sareng pabrikan sareng perusahaan jasa na. Salami waktos éta kuring mutuskeun kuring hoyong kakuatan LX1 sacara béda. Kuring ngahubungi Scenic Labs, sareng nampi pitunjuk anu ngabantuan pisan sareng bagian gratis pikeun ngarengsekeun pamasangan énggal dina dua dinten. Éta saé pisan sakumaha jasa pelanggan. Sakumaha anjeun tiasa tingali, pamasangan anyar katingalina saé.

Lampu Bias MediaLight LX1 Bias Lampu CRI 95 6500K Simulasi D65 Lampu Bias Bodas Tinjauan