Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Pola Rujukan Kacaangan Lampu Bias

Janten, kumaha cahaya lampu bias anjeun kedahna?

Aya jawaban. Tingkat anu dirénjolkeun dina témbok di tukangeun TV (kalayan nginget kumaha témbokna poék) kedah 10% tina kacaangan maksimum TV anjeun *

* Dina modeu SDR - juri masih kaluar dina tingkat HDR pangsaéna, tapi kumargi seueur HDR mangrupikeun panyorot spékulér, 10% masih kénéh aman.

Puterkeun atanapi corak pola ieu dina TV anjeun sareng setélan kacaangan TV anu disaluyukeun pikeun pandangan kamar anu poék (kacaangan anu langkung handap tibatan ningali kamar anu caang). Lampu bouncing tina témbok henteu kedah katingal langkung caang tibatan bujur abu-abu di tengah layar, tapi éta tiasa hérang. Ieu link langsung:

https://youtu.be/OAwrN6xiqJg

Hatur nuhun ka Lalaki Penyanyi Anu Kacida Pikaresepeun pikeun nyiptakeun Lagu Tema MediaLight.  Maca ngeunaan anjeunna di dieu. :-) Sora siga anu keuna ka urang!

Scan sareng Aplikasi Kaméra anjeun pikeun muka halaman ieu dina telepon anjeun (cocog pikeun ngagunakeun ChromeCast, AirPlay, jst.).