Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

pengiriman barang internasional

Pangiriman internasional beurat didiskonkeun sareng kalebet sadayana bea sareng pajak, PPN, sareng sajabana. Henteu bakal aya kejutan anu teu pikaresepeun nalika dikirim. Ieu katelah dina industri pangiriman salaku "nganteurkeun tugas mayar" atanapi DDP singgetna. 

Di seueur nagara, anjeun bakal ningali wilujeng sumping dina halaman wéb kami sareng pop-up alit anu nunjukkeun perkiraan tugas sareng PPN. Punten perhatoskeun yén bahkan dina kaayaan dimana kami nawiskeun pangiriman diskon atanapi gratis FedEx, éta saleresna ongkos pengiriman barang masih dianggo ku nagara anjeun kanggo ngitung tugas akhir sareng pajak anu dikumpulkeun 

Prioritas Internasional FedEx: Ditagih ku harga diskon kami pikeun pesenan dugi ka $ 59.99
Prioritas Internasional FedEx: $ 9.95 kanggo pesenan tina $ 60 dugi ka $ 110.00
Prioritas Internasional FedEx: Gratis pikeun pesenan langkung ti $ 110.00

Kami ngiringan sacara internasional ku FedEx Priority International (2-6 Dinten) sareng harga kami murah pisan. Harga dumasar kana dimana anjeun cicing sareng ukuran sareng beurat naon anu anjeun mesen. 

Upami anjeun nganggo angkutan barang, punten ngartos yén sakali bungkus ditampi ka panerus angkutan barang, éta dianggap dikirimkeun sanajan panerus kaleungitan barangna. Seueur-seueurna masalah pengiriman barang internasional anu aya hubunganana sareng panerus angkutan barang anu kaleungitan, nyalahkeun sareng ngarusak kiriman. Éta kajadian sering pisan urang hoyong ngajantenkeun anjeun sadar résiko na. 

Aya ogé sababaraha keterbatasan garansi anu berlaku pikeun pengiriman barang, mangaruhan kumaha bagian ngagantian dikirimkeun ka anjeun, sareng anu henteu diterapkeun nalika anjeun nganggo pilihan pengiriman internasional kami. Maca urang kaca jaminan leuwih wincik.