Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Sistem Lampu MediaLight Pro 6500K CRI 99 Ra Bias

10 ulasan
Ngahémat nepi ka $60.00 Simpen $19.00
Harga aslina $119.95
Harga aslina $119.95 - Harga aslina $399.95
Harga aslina $119.95
Harga ayeuna $110.95
$101.95 - $339.95
Harga ayeuna $110.95

MediaLight Pro:
Lampu bias D65 CRI 99 kami pikeun akurasi sareng konsistensi anu tiada tandingan

Punten perhatoskeun: Upami anjeun sanés ahli warna, anjeun panginten hoyong runtuyan Mk2 gantina.

Nyatana, sanaos anjeun ahli kolor profesional, kamungkinan anjeun milari éta runtuyan Mk2. Chip Mk2 langkung alit sareng épisién énergi, sareng ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun strip langkung lami tanpa turunna tegangan anu tiasa ditingali. Mk2 Series anu langkung énggal sumping caket kana kinerja Pro pikeun 1/3 tina harga. Nyatana, ku TLCI, aranjeunna duaan meunteun 99 kaluar tina 100.


Seri MediaLight Mk2 urang ngagaduhan CRI ≥98 Ra. Kinerja mirip pisan antara Pro sareng Mk2, sanaos MediaLight Pro nganggo émitor anu caket-Violet. Ieu mindahkeun lonjakan foton-émitter handapeun naon anu tiasa ditingali ku panon manusa (kaseueuran urang, kitu ogé). Sésana SPD ngasuh kasaruaan anu mirip sareng cahaya panonpoe D65, teu kaasup cahaya infra merah. Nanging, sapertos sadaya produk kami, kami henteu pernah ngaku yén produk kami nyaéta D65. Kami nganggo istilah "simulated D65" kusabab béda anu jelas antara sinar panonpoé sareng lampu LED.

Di dieu di 2020, éta bakal akurat pikeun nyebat cahaya buatan manusa teu tiasa dibédakeun tina sinar panonpoé. Urang tiasa nangtoskeun komposisi kimia béntang jauh kalayan spéktrofotometér sareng urang pasti tiasa nyebatkeun sinar panonpoé tina sumber LED. 

Naha anjeun ngadamel lampu bias CRI 99 ngan ukur pikeun nyorot latar abu-abu anu spéktral datar? 

1) Kusabab urang tiasa.  
2) Kusabab urang yakin éta dimana téknologi LED konsumen bakal aya dina sababaraha taun. 
3) Kusabab upami aya anu badé ngalakukeun éta mimitina, kami panginten éta ogé kami. Ā \ _ (ツ) _ /Ā 

20-inci MediaLight Pro henteu teu kalebet jarak jauh (dimmer aya dina kabel). Ieu teu cocog pikeun témbok dipasang témbok. Sabalikna, anggo MediaLight Verso Pro. Masih ngajalankeun 5v 1a, USB 3.0. Éta kalebet dimmer sareng remote control. 

Téknologi maju, tapi, urang yakin yén dina 18 bulan ka hareup, sadaya produk standar urang bakal ngagaduhan CRI sahenteuna 98 Ra sareng TLCI ti 99. (Catetan ti taun 2020: ieu parantos kajantenan sareng garis Mk2 urang sareng peryogi 20 bulan). 

nu MediaLight Pro diciptakeun pikeun para koloris anu peryogi CRI pangluhurna sareng distribusi kakuatan spéktral anu paling seragam dina lampu bias pikeun tampilan propésionalna. The Pro ngagunakeun kelas anu lengkep anyar ColorGrade ™ Chip SMD (LED), didukung ku mesin foton caket-Violet, sareng sareng indéks rendering warna anu luar biasa (CRI) tina 99 Ra (TLCI 99.3 Qa). MediaLight Pro henteu tiasa dibédakeun tina panon poé nepi ka panon manusa.

Mangrupikeun jinis lampu bias anu énggal pisan, didukung ku lampu SMD (LED) kelas anu énggal pisan. 

Soca manusa utamina ningali panjang gelombang antara 400-700 nanométer. Kurva distribusi kakuatan spéktral (SPD) pikeun MediaLight Pro ngungkabkeun yén tibatan lonjakan biru anu kasar dina sistem LED bodas tradisional, énergi mesin foton caket-Violet ragrag ageung dina kisaran subpertual.

Kaseueuran sistem lampu LED komoditi ragrag dina nilai R9 sareng R12, anu henteu kalebet kana itungan CRI, nanging diperyogikeun pikeun réproduksi satia tina kulit sareng beureum jero. Éta sering diganti ku fosfor anu langkung hemat énergi, sareng langkung héjo fosfor, anu tiasa nyababkeun cor warna héjo, bahkan nalika dianggo pikeun nyorot permukaan kulawu, sapertos anu terjadi ku lampu bias. Cicih mesin foton ungu, anu ngaleungitkeun "paku biru," MediaLight Pro ngagunakeun campuran fosfor khusus anu kalebet warna beureum anu penting ieu, ngahasilkeun SPD anu langkung lemes sareng lampu anu langkung alami.

Kalayan indéks rendering warna (CRI) 99 Ra (TLCI 99.3 Qa) sareng CCT 6500K, MediaLight Pro mangrupikeun sistem pencahayaan bias patuh D65 anu paling canggih anu aya ayeuna.

Éta kompak. Éta tiasa dijalankeun ku port USB 2.0 atanapi USB 3.0 dina monitor propésional anjeun, sareng biayana 1/3 harga cRI tinggi, lampu bias profesional berbasis émitor biru anu kirang akurat.

MediaLight Pro Fitur:

  • 6500K CCT (Suhu warna Korélasi)
  • CRI 99 Ra (TLCI 99.3 Qa) chip ColorGrade ™ SMD (LED)
  • Jalur lampu fléksibel 50 cm atanapi versi saluran aluminium kaku - pas sampurna pikeun monitor profesional 24 "anjeun
    • 4m Verso Pro bakal aya di sakitar opat sisi tampilan 60 ", atanapi nutupan 3 sisi (kénca, luhur sareng katuhu) tina tampilan dugi ka 85"
  • 4ft USB extension cord - tiasa didamel tina USB 2.0 atanapi USB 3.0 port dina tampilan atanapi komputer anjeun
  • Kalebet PWM dimmer
  • Kakuatan USB 5v
  • Klip routing kawat anu kalebet 
  • Mesek sareng iteuk 3M VHB ningkatna napel
  • Rek 5 Taun Limited
    Harita customer
    4.7 Dumasar kana 10 Ulasan
    Nulis Review

    Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

    Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

    Filter Ulasan:
    SC
    04 / 28 / 2021
    Slawomir C.
    Polandia Polandia
    luhung

    Sae pisan :) Hatur Nuhun :)

    JP
    02 / 10 / 2021
    JOSHUA P.
    Israél Israél
    pondok pisan artos pisan

    pondok pisan artos pisan

    02 / 12 / 2021
    Lampu Bias MediaLight

    Kami nawiskeun seueur pilihan anu langkung lami sareng langkung terjangkau ku TLCI 99 upami anjeun hoyong strip langkung panjang atanapi harga anu langkung handap. Panjang MediaLight Pro 51 cm aya dina katerangan produk sareng nami produk. LEDs anu dianggo dina MediaLight Pro mangrupikeun LEDs anu paling akurat anu ayeuna dilakukeun dina ukuran ieu (SMD5360), sareng biayana seueur pikeun dilakukeun. Hapunten upami anjeun henteu terang naon anu anjeun mésér atanapi sabaraha biayana.

    KH
    01 / 06 / 2021
    Kevin H.
    Kanada Kanada
    Lampu bias

    Sigana hébat. Resep pisan.

    MP
    12 / 23 / 2020
    Mike P.
    Amérika Sarikat Amérika Sarikat
    Lampu hébat

    Gampang pikeun nyetél sareng sacara instan ningkatkeun panyuntingan éditan kuring!

    CB
    12 / 29 / 2019
    Claude B.
    Kanada Kanada
    Saé kanggo harga

    Sakumaha diiklankeun. Kuring nganggo dina tonggong monitor gradasi warna Dolby 4220 kuring. Ngan ukur cekap pikeun hurung témbok tukang abu-abu nétral mah.

    Pencahayaan MediaLight Bias The MediaLight Pro 6500K CRI 99 Ra Bias Lampu System Review