Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Spear & Munsil UHD HDR Benchmark (UHD Blu-ray Disc)

17 ulasan
Harga aslina $39.95 - Harga aslina $39.95
Harga aslina
$39.95
$39.95 - $39.95
Harga ayeuna $39.95

Punten baca Buku Pamaké online pikeun diajar kumaha ngaoptimalkeun tampilan anjeun nganggo Spear & Munsil UHD HDR Benchmark.

Naha anjeun peminat bioskop bumi atanapi calibrator propésional, anjeun bakal mendakan sadaya tés anu anjeun kedahkeun pikeun nyetél sareng ngatur tampilan HDR anjeun dina Spear and Munsil UHD HDR Benchmark.

Édisi sateuacanna tina HD Benchmark parantos disarankeun ku New York Times, Home Theatre Magazine, Widescreen Review, sareng puluhan publikasi cetak sareng online anu sanés. Édisi anyar ieu ngandung pola anu sagala énggal dioptimalkeun pikeun rentang dinamis tinggi, gamut warna lega sareng resolusi Ultra HD

kaistiméwaan ngawengku:

  • Pola kalibrasi pikeun ngabantosan nyetél tampilan pikeun kajelasan optimal
  • Pola évaluasi pikeun gerak, seukeutna, warna warna sareng seueur deui
  • Bahan démo asli réngsé dina 8K HDR
  • Bahan démo disayogikeun dina HDR sareng SDR pikeun évaluasi
  • Pilihan pola anu lega pikeun calibrator propésional
  • Sadaya pola HDR sayogi dina 600, 1000, 2000, 4000 sareng 10000 versi cd / m²

Patokan Spears sareng Munsil UHD HDR mangrupikeun cakram tés HDR anu paling akurat sareng komprehensif anu aya dimana waé. Unggal pola didamel nganggo alat parangkat lunak presisi ultra-tinggi urang eksklusif sareng ngagambarkeun kaayaan seni dina réproduksi pidéo.

Bantahan:

  • Spears & Munsil UHD HDR Benchmark henteu kalebet saringan biru ti jaman SDR pikeun kanyataan saderhana éta saringan biru teu jalan dina tampilan HDR. Ngamangpaatkeun mode biru-filter / biru-ngan ukur anu ditawarkeun dina sababaraha tampilan, atanapi anggo bahan rujukan anu akurat pikeun mastikeun warna
  • sadaya Dokuméntasi ngan ukur online na tiasa dibéda-béda ku tampilan. Didatangan halaman wéb S&M périodik pikeun mariksa pituduh pangguna anu diénggalan.
  • Sanaos seueur pola anu tiasa dianggo ku konsumén, cakram ieu ogé kalebet seueur pola propésional langkung seueur anu peryogi instrumentasi. Punten pastikeun yén ieu anu anjeun pikahoyong sateuacan mesen. 
  • Sedengkeun cakram anu kabuka henteu tiasa dibalikeun, cakram anu rusak atanapi rusak tiasa ditukeurkeun.

 

Harita customer
4.6 Dumasar kana 17 Ulasan
lima?
76% 
13
lima?
12% 
2
lima?
6% 
1
lima?
6% 
1
lima?
0% 
0
Nulis Review

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun ulasan!

Input Anjeun dihargaan pisan. Bagikeunana ku réréncangan supados tiasa nikmati!

Filter Ulasan:
HG
09 / 28 / 2021
Henry G.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Sanés Pentingna Pidéo

Henteu aya paréntah pikeun disk. Kuring parantos nganggo Pakés Pidéo ti saprak mimiti. Kuring gaduh OPPO 4K sareng ngarep yén éta bakal langkung saé, tapi sigana langkung seueur pikeun pro.

09 / 28 / 2021
Lampu Bias MediaLight

Anjeun leres. Teu acan aya cakram Pidéo Penting dina 14 taun. Dina waktos éta, sakumna bentang TV parantos robih sareng seueur setélan anu anjeun tiasa nyaluyukeun dina dinten NTSC sareng PAL henteu matak keuna tanpa instrumentasi kalibrasi. Punten baca bantosan sateuacan mesen sabab teu aya kiriman kanggo cakram anu kabuka (lampu bias tiasa dipulangkeun). Nanging, sigana siga anjeun henteu tiasa ngaunduh Panduan Wiwitan ku Scoot Wilkinson anu paling alus. Anjeun tiasa ngaunduhna di dieu: https://bit.ly/3m4HKFP

PG
09 / 14 / 2021
Piér G.
Kanada Kanada
gede

Pangiriman gancang pangalaman hébat

MW
08 / 31 / 2021
Tandaan W.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Uhd patokan

Pikasieuneun matak lieur. Gabungan layar uji lieur anu teu aya arah sareng sakedik kagunaan pikeun amatir tanpa alat kalibrasi. Kuring kuduna balik deui tapi lasut kana tenggat waktos.

09 / 01 / 2021
Lampu Bias MediaLight

Ieu saleresna mangrupikeun konglomerasi tés anu terstruktur pisan ku sistem menu anu rumit, tapi teratur. Kaseueuran pola na henteu tiasa dianggo ku konsumén, tapi seueur pikeun profesional atanapi konsumen anu sami. Ieu dipedar dina Bantahan dina kaca ieu. Sigana anjeun meureun sono kana pedoman pangguna anu tiasa diunduh (tautan na aya dina kartu dina jero kotak). Aya ogé anu gampang pisan nuturkeun Beginner's Guide ku Scott Wilkinson kalebet kanggo diunduh sareng disk. Luyu sareng standar industri, henteu aya pengembalian cakram anu kabuka di luar karusakan atanapi karusakan, janten anjeun henteu sono kana jandéla balikna. Teu aya wangsalna. Ieu kedah dipertimbangkeun sateuacan mesen. Sadaya inpormasi ieu aya dina halaman detail produk ieu. Hapunten upami anjeun sono. Hatur nuhun pikeun ulasan anjeun.

DB
07 / 19 / 2021
David B.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Disc Tés Anu Saé

Ngajalankeun tanpa cacat.

CM
07 / 14 / 2021
Cass M.
Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Hébat pikeun amatir

Pikeun jalma anu ngan ukur milari anu pangsaéna tina alat-alat kuring, kuring leres-leres reuwas ku cara lugas sareng gampang prosés na berkat kaahlian dina produk ieu.