Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to eusi
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.
Punten Catet: Bakal aya naékna harga saderhana dina
1 Nopémber 2021 salaku akibat tina biaya komponén anu langkung luhur.

Ngartos De Minimis Value

Naon nilai de minimis sareng kumaha pangaruhna kana biaya pengiriman internasional?

Nilai de minimis mangrupikeun ambang anu ngabebaskeun impor tina tugas sareng atanapi pajak / PPN, sareng bénten-bénten dumasar nagara. Ieu tiasa mangaruhan kana biaya pengiriman darat kusabab biaya pencairan (biaya anu urang mayar kanggo ngagaduhan bea cukai sareng pajeg FedEx) ngan ukur nyusul nalika nilai de minimis ngaleuwihan. 

Biaya pencairan anu urang mayar nyaéta $ 10. Kami henteu ngalaksanakeun biaya ieu ka anjeun. Janten, upami anjeun ningali biaya pengiriman anu kalebet bea sareng pajak, kami hoyong anjeun terang yén biaya anu saleresna urang $ 10 langkung luhur tibatan anu anjeun mayar. 

Nagara anu mangrupikeun anggota Uni Éropa sareng nganggo Euro salaku mata uang sadayana sami sami sareng ambang de minimis anu sami.

  • Duanana tugas sareng PPN dibebaskeun nalika dugi ka 22 EUR.
  • PPN tapi henteu tugas bakal ditaksir upami éta antara 22 sareng 150 EUR.
  • Duanana tugas sareng PPN disababkeun nalika langkung ti 150 EUR.

Di Amérika Serikat, impor aya tugas sareng bebas pajak kusabab murah $ 800 USD de minimis. Teras, aya nagara-nagara sanés anu de minimis henteu sagawayah nembonganna, sapertos Australia A $ 1,000 de minimis. Australia urang de minimis sacara téknis A $ 1,000; Nanging, upami anjeun ngajual langkung ti $ 75,000 sataun ka Australia, anjeun diperyogikeun pikeun ngadaptar / ngirimkeun GST sareng henteu ngalangkungan prosés clearance bea cukai. Batesan de minimis Rusia khusus pikeun masing-masing importir di Rusia, sabab ngan ukur tiasa ngimpor dugi ka 31 kilo sareng dugi ka 1,000 EUR per bulan.

Mayoritas nagara impor gaduh jumlah de minimis kanggo tugas sareng pajeg. Anjeun tiasa klik ikon bendera buleud dina ukuran kénca handap halaman wéb ieu upami anjeun hoyong ningali kumaha nilai urutan anjeun mangaruhan tugas sareng pajeg.